A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Εντυπωσιάζει το Παλιό Λιμάνι της πόλης μας...

Μία βόλτα στο Παλιό Λιμάνι θα πείσει και τον πιο δύσπιστο, ότι η εξέλιξη είναι πλέον γεγονός και πως αέρας μεγάλων άλλων ευρωπαϊκών και μη πόλεων, φύσηξε κι απ’ τα μέρη μας. 

Στη λίστα με τις νέες αφίξεις του λοιπόν και το ολοκαίνουριο Gin Fish, το οποίο από την 1η Ιουλίου στεγάζεται σε ένα από τα υπερυψωμένα κτήρια του Παλιού Λιμανιού, με τη θέα της πόλης, αλλά και της θάλασσας, να βρίσκεται κυριολεκτικά... στο πιάτο σου!

Μινιμαλιστικός χώρος, με ένα εντυπωσιακό – ντυμένο με μάρμαρο – bar όπου, όπως κάνουν λόγο οι αρχικές πληροφορίες πρόκειται για ένα μέρος με μπαρίστικο στυλ και απόλυτα γευστικό μενού. Το όνομά του προδίδει ελαφρώς και την ταυτότητα του, καθώς στο Gin Fish εκτός από φρέσκα στρείδια και οστρακοειδή θα μπορείς να απολαύσεις signature cocktails με βάση τους το gin, όπως επίσης και εξαιρετικά κρασιά από τη μεγάλη λίστα του. 
 
Είναι ένα seafood bar, που ανήκει στο γνωστό όμιλο Νέο Φάληρο (ο οποίος λειτουργεί το ομώνυμο μαγαζί εδώ και χρόνια, καθώς και τα Frankie's Social και Milkbar).
 
Ανοικτό καθημερινά από τις 16.00-01.00, ενώ τα σαββατοκύριακα θα είναι ανοικτό από το πρωί.

swipe gallery


swipe gallery

885