A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Εντυπωσιακές εικόνες από το 12ο Κύπρο - Ρωσικό Φεστιβάλ στη Λεμεσό (φωτορεπορτάζ)

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που συνδέουν και ενδυναμώνουν τις σχέσεις της Κύπρου και της Ρωσίας, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το διήμερο 10 – 11 Ιουνίου. Το Κύπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ, που μετρά πλέον πάνω από 10 χρόνια λειτουργίας, υποδέχθηκε στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού, περισσότερους από 12,000 επισκέπτες.

Τραμπολίνο, τρενάκια και παιχνίδια με φούσκες, ήταν μερικά από τα παιχνίδια που προσέλκυσαν το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, που πλημμύρισαν τους υπαίθριους χώρους του Κήπου. Δεν έλειψαν τα φαντασμαγορικά σόου χορού από μικρούς και μεγάλους. Η έκθεση τέχνης, ζωγραφικής και χειροτεχνίας λειτούργησαν σε διάφορα κιόσκια στο Φεστιβάλ, όπως επίσης και περίπτερα με προϊόντα από κυπριακές εταιρείες. 

Ο Hovig, ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, και το Ελληνικό συγκρότημα Vegas, παρουσίασαν ζωντανά ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα, μεταφέροντας με τον τρόπο τους μια μοναδική ενέργεια στον κόσμο και το φετινό φεστιβάλ.   

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο νυν και ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης και Δημήτρης Χριστόφιας, ο Δήμαρχος Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, Στανισλάβ Οσάτσι, και άλλοι διπλωμάτες. 

swipe gallery

1272