A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

PHOTOS: Ένας παράδεισος στην Τριμίκλινη παράγει κυπριακό χαβιάρι!

Λέγεται Land of Dreams και σε βγάζει από τον κόπο να εξηγήσεις πολλά. Ο ίδιος ο Ανδρέας, ο ιδιοκτήτης και εμπνευστής αυτού το μοναδικού χώρου, σε ενθαρρύνει να το επισκεφθείς από κοντά και να μην αρκεστείς στις περιγραφές. Μέχρι τότε, όμως, πάρε μια μικρή ιδέα και ορισμένες βασικές οδηγίες χρήσης.

Το Land of Dreams υποδέχεται τον επισκέπτη σε μια επίγεια Εδέμ, όπου καλείται να απολαύσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση: τα ψάρια από τη λίμνη, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά από το περιβόλι, τον καθαρό αέρα και τη δροσιά του δάσους. Ο Ανδρέας Χριστοφή, με σπουδές στη Ρωσία, στους κλάδους της γεωπονίας, της οινολογίας και των οικονομικών, επιστρέφοντας στην Κύπρο επιδίωξε να φτιάξει στην Τριμίκλινη τη δική του γη των ονείρων, καταφέρνοντας να καινοτομήσει και να διακριθεί.

Δίνοντας έμφαση στην ιχθυοκαλλιέργεια και ιδιαίτερα στην αναπαραγωγή του οξύρρυγχου, ο Ανδρέας κατάφερε να έχει στο Land of Dreams το κυπριακό χαβιάρι οξύρρυγχου, ένα από τα πιο ακριβά και περιζήτητα στον κόσμο. To χαβιάρι παράγεται και συσκευάζεται επιτόπου και καταναλώνεται κυρίως εκεί. Ο ρωσικός οξύρρυγχος χρειάζεται αρκετά χρόνια για να ωριμάσει, ώστε να μπορέσει να εξαχθεί το χαβιάρι. Στην παρούσα φάση οι ποσότητες που παράγονται είναι σχετικά μικρές, αλλά στο μέλλον δεν αποκλείεται η εξαγωγή του.

Παράλληλα, όμως, το Land of Dreams είναι ένας χώρος δράσης και ζωής μέσα στη φύση. Το γεύμα σου, είτε είναι φρούτα και λαχανικά, είτε είναι ψάρι, θα το διαλέξεις και θα το συλλέξεις ο ίδιος. Έτσι, εκτός από εξαιρετικής ποιότητας και φρεσκάδας, το φαγητό είναι κάτι που το ζεις σε όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας του. Ο χώρος διαθέτει επίσης λίγα ξύλινα σπιτάκια με ρωσική σάουνα, για όσους επιλέξουν να διανυκτερεύσουν. Για να σε περιμένει ο Αντρέας και να εισπράξεις την καλύτερη δυνατή υποδοχή θα πρέπει να τον ειδοποιήσεις στο 99 515 497.

swipe gallery

31563