A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ένας υπέροχος χώρος στην παραλία της Λεμεσού για απόδραση από τη ζέστη!

Ένας χώρος σε μια δροσερή και χαλαρωτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα της Λεμεσού επέστρεψε για δεύτερο καλοκαίρι, αφού κατάφερε να αφήσει το στίγμα του την πρώτη χρονιά. Το Bistrot 55, ένα από τα αγαπημένα γευστικά στέκια της παλιάς πόλης, φόρεσε τα καλοκαιρινά του και νοστιμίζει την παραλία.

Σε ένα χώρο με πλούσια σκιά δίπλα στο Park Beach Hotel, με άνετα καθίσματα και ευχάριστη ατμόσφαιρα, το Bistrot 55 Summer Edition προσφέρει δροσιστικά ποτά και υγιεινά cocktail από φρέσκους χυμούς φρούτων. Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν από γρήγορες λύσεις για ελαφρύ φαγητό μέχρι και γκουρμέ απολαύσεις, διατηρώντας σα βάση τη μεσογειακή κουζίνα του και τα ποιοτικά υλικά.

Η περιποίηση που προσφέρει φτάνει ακόμα και μέχρι εκεί που σκάει το κύμα, υιοθετώντας, έτσι, και χαρακτήρα ενός εναλλακτικού beach bar. Έτσι, όσοι έχουν ήδη ανάμεσα στις κορυφαίες προτιμήσεις τους το Bistrot 55, βρίσκουν την κατάλληλη εναλλακτική για τους μήνες του καλοκαιριού, ενώ όσοι δεν είχαν την ευκαιρία να το γνωρίσουν μέχρι τώρα, θα βρουν λόγους να το αγαπήσουν ως μια όμορφη και γευστική διέξοδο από τη ζέστη.

swipe gallery


10406