A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ένα βίντεο που θα σε κάνει να ετοιμάσεις αποσκευές για Πλάτρες, σε λιγότερο από 2 λεπτά!

Μεγαλείο και απλότητα, μαγευτική φύση και σύγχρονες ανέσεις, ιστορικότητα και μοντερνισμός. Είναι από τα δημοφιλέστερα και ίσως το πιο διαχρονικό θέρετρο σε όλη την Κύπρο, που κατάφερε μέσα στα χρόνια να εντυπωσιάσει μέχρι και αριστοκράτες και βασιλιάδες από όλο τον κόσμο.

Οι Πάνω Πλάτρες είναι ένα χωριό που καταφέρνει να εξαφανίζει τις αντιθέσεις, φέρνοντας κοντά όλα εκείνα τα στοιχεία που εγγυώνται μια άκρως απολαυστική επίσκεψη. Κάθε μια από τις κρυφές και φανερές χάρες του τόπου αυτού, αποτέλεσε το αντικείμενο μιας πολυήμερης εξερεύνησης από την ομάδα του Επίσημου Οδηγού της Λεμεσού, του All About Limassol. Με ενθουσιασμό, μεράκι και αγάπη για την ύπαιθρο της Λεμεσού, το All About Limassol κατάφερε να ετοιμάσει ένα βίντεο που αναδεικνύει την ομορφιά των Πλατρών, έτσι όπως δεν είχε αναδειχθεί ποτέ μέχρι σήμερα.

Το πυκνό δάσος, με το ποτάμι να κυλάει διαρκώς και τους καταρράκτες να δημιουργούν μικρές γωνιές μαγείας, τα πετρόχτιστα σπίτια και οι εντυπωσιακές επαύλεις, με αρχιτεκτονικές γραμμές από ολόκληρη την Ευρώπη, δίνουν το στίγμα της πολυμορφίας στην περιοχή. Από τη μια ο κοσμοπολιτισμός, που έφερε στην περιοχή η προτίμηση που έδειξαν από τις αρχές του 20ου αιώνα επιφανείς Κύπριοι και ξένοι επισκέπτες. Από την άλλη, η απλότητα και η γνησιότητα που διατηρούν οι Πλάτρες, τόσο στην κοινότητα, όσο και στο φυσικό περιβάλλον. Και τα 2 στοιχεία, λοιπόν, συμβάλουν ώστε να γίνει αμέσως το χωριό, αγαπημένος προορισμός για όλους. 

1305