A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ένα παραμυθένιο πάρκο για παιδιά ετοιμάζεται στη Λεμεσό!

Ένα παραμυθένιο πάρκο, που προκαλεί τη φαντασία των παιδιών, ετοιμάζεται να προσφέρει απίθανες περιπέτειες στους μικρούς επισκέπτες του στη Λεμεσό. Πρόκειται για ένα θεματικό πάρκο σε έκταση 3,000 τ.μ. που είναι στην πραγματικότητα μια ολόκληρη χώρα, κατάλληλη για διασκέδαση και παιχνίδι.

Το παιδικό πάρκο The Princess and the Pirate Kids Park έχει σχεδιαστεί μέσα στο χώρο του πολυαναμενόμενου Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στην ανατολική Λεμεσό. Περιλαμβάνει 1 διώροφο κάστρο 400 τετραγωνικών μέτρων, 1 πειρατικό πλοίο με τσουλήθρα, που θα καταλήγει στην πισίνα του πάρκου, όπως επίσης και εστιατόριο για παιδιά. Ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό στο πάρκο θα έχει την ευθύνη διοργάνωσης δραστηριοτήτων για παιδιά 3 – 12 ετών.

Στο χώρο του ξενοδοχείου υπάρχει πρόνοια και για την απασχόληση εφήβων και νεαρών, με γήπεδο μπάσκετ, mini-football, τένις, τραπέζια μπιλιάρδου, όπως επίσης και χώρο για τοξοβολία. Εκτός περιόδου αιχμής, το πάρκο θα είναι σε θέση να φιλοξενήσει και επισκέπτες, πέρα από τους ενοίκους του ξενοδοχείου. Το πάρκο θα προσφέρεται για τη διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων και πάρτι γενεθλίων.

Δες περισσότερα εδώ.

29411