A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό έρχεται στη δυτική Λεμεσό!

Για 5 ολόκληρες μέρες, μια πανέμορφη, χριστουγεννιάτικη γωνιά ζωντανεύει στη δυτική Λεμεσό. Ένα μικρό χωριό γεμάτο ζωντάνια, χαμόγελα και δραστηριότητες, αναλαμβάνει να διασκεδάσει και να φτιάξει τη διάθεση σε μικρούς και μεγάλους.

Με το που θα μπούμε στο μήνα των γιορτών, ένα ιδιαίτερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό θα λειτουργήσει στο χώρο του Δημοτικού Μεγάρου του ‘Υψωνα κατά τα Σαββατοκύριακα 1 – 3 Δεκεμβρίου και 9 – 10 Δεκεμβρίου. Οι 5 αυτές γιορτινές μέρες θα κυλήσουν με χορευτικά, μάγους, θεατρικές χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, αφηγήσεις παραμυθιών, εργαστήρια κατασκευών κ.α. ενώ μασκότ αγαπημένων παραμυθιών και ο Άη Βασίλης θα βρίσκονται εκεί για να φωτογραφηθούν με τα παιδιά.

Ένα χριστουγεννιάτικο κυνήγι θησαυρού δίνει βραβείο €400 στο νικητή (με συμμετοχή €5 / άτομο), ενώ όσοι έχουν καλλιτεχνικοί φύση θα δοκιμαστούν σε διαγωνισμό graffiti. Τα παιδιά θα έχουν επίσης μια μοναδική ευκαιρία να ζωγραφίσουν με μαρκαδόρους σε αυτοκίνητο Volkswagen beetle. Στις 9/12  το Talent Show θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να λάμψουν στη σκηνή. Οι Λωποδύτες, ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός, το συγκρότημα τα «Ετερώνυμα» και ο Γιάννης Στυλιανού και η παρέα του θα πλαισιώσουν μουσικά τις βραδιές, με δωρεάν είσοδο για όλους.

Στο χώρο θα υπάρχουν σπιτάκια στα οποία θα πωλούνται ξύλινες χριστουγεννιάτικες κατασκευές, μπισκότα, λουκουμάδες, κρέπες, κάστανα, ζεστά και κρύα ροφήματα, όπως και ζεστό, αρωματικό κρασί, αλλά και πολλές ακόμα λιχουδιές, χριστουγεννιάτικες και μη. Τα καθαρά έσοδα από την αγορά των προϊόντων θα διατεθούν για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου Ύψωνα.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα εδώ.

2536