A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ένα διαφορετικό πάρτι με ξεχωριστά cocktails και burgers στο καρνάγιο Λεμεσού!

Το πρώτο κινητό μπαρ της Κύπρου και μια από τις πιο γνωστές καντίνες με burgers, έξω από μια αποθήκη χαρουπιών. Αυτά και μόνο καταφέρνουν να κάνουν το πάρτι ήδη πολύ ξεχωριστό. Μόνο που οι εκπλήξεις δε σταματάνε σε αυτά.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους κάνει μια εντυπωσιακή αρχή φέτος στην πόλη, επιλέγοντας μια πολύ ιδιαίτερη τοποθεσία για το πρώτο πάρτι της φετινής διοργάνωσης. Το καρνάγιο Λεμεσού, ένας χώρος που δε συνηθίζεται για διασκέδαση, θα φιλοξενήσει το βράδυ της Παρασκευής, 13 Οκτωβρίου, προβολές ταινιών – σχετικές με το χώρο – όπως επίσης και μουσική, αλλά και τα απαραίτητα cocktails από το Bully Bar (που φαίνεται να ήρθε για να μείνει στη διασκέδαση της Λεμεσού) και λαχταριστά burgers.

Αυτός είναι ο τρόπος του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, ενός θεσμού που προσελκύει εδώ και χρόνια το διεθνές ενδιαφέρον στη Λεμεσό, να δηλώσει τη φετινή του άφιξη στην πόλη με έναν πολύ διαφορετικό και ενδιαφέροντα τρόπο. Έτσι, το βράδυ πριν την επίσημη έναρξη στο θέατρο Ριάλτο, οι φίλοι του θεσμού θα βρεθούν έξω από την αποθήκη χαρουπιών στο καρνάγιο, γιορτάζοντας με προβολές ταινιών, δροσερά ποτά από το πρώτο κινητό μπαρ της Κύπρου και ακαταμάχητες γεύσεις από τη σχάρα του Serial Griller.

Βρες περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Μάθε περισσότερα για την ιδιαίτερη αυτή αποθήκη χαρουπιών εδώ.

3368