A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

VIDEO: Άκρως εντυπωσιακό από ψηλά το λιμάνι Λεμεσού με τα κρουαζιερόπλοια του!

Το πήγαινε-έλα των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι Λεμεσού έχει πυκνώσει ιδιαίτερα και αναμένεται να ενισχυθεί, όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι. Μερικά από τα μεγαλύτερα σκάφη ανά τον κόσμο έχουν ήδη επισκεφθεί το λιμάνι, ενώ έπονται ακόμα πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια.

Μέσα σε 3 μήνες (Φεβρουάριος — Απρίλιος 2017), το λιμάνι εξυπηρέτησε συνολικά 28,000 επιβάτες οι οποίοι είτε αναχώρησαν, είτε αφίχθηκαν είτε χρησιμοποίησαν τη Λεμεσό ως ενδιάμεσο σταθμό. Οι αφίξεις κρουαζιερόπλοιων τα οποία έχουν συμπεριλάβει το λιμάνι ως σταθμό των δρομολογίων τους έφθασαν τις 58, ενώ τα δρομολόγια με αναχώρηση και επιστροφή στο λιμάνι Λεμεσού έφθασαν τα 39.

Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και μεγάλα σκάφη του κόσμου εξυπηρετούνται σήμερα στο λιμάνι της πόλης, μεταξύ των οποίων το μεγαλοπρεπές Queen Mary, το Seven seas Voyager, το Insignia και το Viking Sky, το οποίο συμπεριέλαβε τη Λεμεσό στο παρθενικό του ταξίδι. Ιδιαίτερα ικανοποιημένη από την εικόνα αυτή παρουσιάζεται η DP World, η διαχειρίστρια εταιρεία που έχει αναλάβει την επιβατική κίνηση στο λιμάνι, προσδοκώντας σε περαιτέρω ανάπτυξη, αφού και η νέα αίθουσα επιβατών θα λειτουργήσει πλήρως εντός του καλοκαιριού.

swipe gallery


5812