A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Εκατοντάδες μοτοσικλετιστές κατακλύζουν τους δρόμους για καλό σκοπό

Καθώς οδηγείς, μην παραξενευτείς εάν δεις μεγάλες ομάδες μοτοσικλετιστών να πλημμυρίζουν τους δρόμους, τις ημερομηνίες 15-19 Μαρτίου 2017. Πρόσεχε τους και δώσε τους προτεραιότητα, καθώς υπάρχει ένας πολύ σημαντικός λόγος που συγκεντρώθηκαν και οδηγούν όλοι μαζί.

Στα πλαίσια οικονομικής ενίσχυσης του Παγκύπριου Συνδέσμου, «Ένα Όνειρο, μια Ευχή», για παιδιά που υποφέρουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες αιματολογικές παθήσεις, διάφορες οργανωμένες λέσχες μοτοσικλετιστών από όλη την Κύπρο αποφάσισαν για άλλη μια χρονιά, όπως βοηθήσουν στο έργο αυτό. Διοργανώνοντας διαδρομές που θα καλύψουν ολόκληρη την Κύπρο, μέσα σε 4 μόνο μέρες, οι μοτοσικλετιστές θα επισκεφτούν αφιλοκερδώς, σχολεία και χωριά, όπου παράλληλα με την αναζήτηση εισφορών, θα παρέχουν την κατάλληλη ενημέρωση σχετικά με το Σύνδεσμο στο κοινό.

Οι μοτοσικλετιστές αναμένονται να κάνουν στάση σε διάφορες τοποθεσίες για εισφορές, ζητώντας την οικονομική συμβολή του κοινού. Οι εισφορές θα διατίθενται σε κουπόνια. Συνοδεία των μοτοσικλετιστών θα βρίσκονται μέλη του Συνδέσμου αλλά και μέλη της Αστυνομίας η οποία στηρίζει το έργο τους. Τα έσοδα από τις εισφορές αυτής της εκστρατείας, θα καλύψουν τους βασικούς άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, ανάμεσα στους οποίους είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική στήριξη των οικογενειών τους και η παρoχή ψυχολογικής στήριξης στα παιδιά, αλλά και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. 

2324