A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Τι κάνει εκατοντάδες αθλητές Cross Fit από όλο τον κόσμο να έρχονται στη Λεμεσό; (photos)

Περισσότεροι από 300 αθλητές, οι καλύτεροι στον τομέα του Cross Fit, διαγωνίζονται για 2 μέρες στη Λεμεσό για να αναδειχθεί ο καλύτερος. Ένταση, προσπάθεια, ταχύτητα, δύναμη, αντοχή και όλα όσα έχουν κάνει τον κόσμο να λατρέψει το Cross Fit θα προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2016 στο κλειστό γήπεδο Λυκείου Λινόπετρας.

Το CrossFit Limassol διοργανώνει τους 6ους, κατά σειρά, αγώνες Cross Fit υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού. Φέτος η διοργάνωση WodWars Europe 2016 αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 300 αθλητών και 150 προπονητών απ’ όλο τον κόσμο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προωθήσει το Cross Fit με τέτοιο τρόπο, ούτως ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των Κυπρίων, αλλά και διεθνών αθλητών και θεατών.

Φέτος,  όμως,  το WodWars Europe επεκτείνει τη διοργάνωση των αγώνων προσδίδοντάς της και κοινωνικό περιεχόμενο. Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στο ίδρυμα Butterfly Foundation, το οποίο στηρίζει την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου. Κοινός στόχος όλων των φορέων που ενώνονται σε αυτή την προσπάθεια είναι η ευαισθητοποίηση της κοινωνίας απέναντι στα άτομα με κινητικές δυσκολίες, ώστε να γίνει γνωστό και ξεκάθαρο πως ανεξαρτήτων εμποδίων όλοι πρέπει να έχουν μερίδιο στη ζωή, τη διασκέδαση, την άθληση, τη μόρφωση και όσα θεωρούμε οι πλείστοι αυτονόητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook.

swipe gallery


440