A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Είσαι το ταίρι μου; Singles nights α λα ρετρό στην παλιά Λεμεσό!

Μακριά από την αμηχανία του βλέμματος από τη μπάρα που δεν εξελίσσεται ποτέ σε γνωριμία, μακριά από ανασφάλειες και εγωισμούς, δεκάδες άνθρωποι βρίσκουν πεδίο συνάντησης και γνωριμίας σε ένα ζεστό χώρο στην παλιά πόλη της Λεμεσού. Είναι από τα αγαπημένα μουσικά στέκια της Λεμεσού. Παραπέμποντας στη χρυσή εποχή των μουσικών σκηνών της δεκαετίας του ’70, η Μπουάτ είναι ένας χώρος με ρετρό ατμόσφαιρα, με αντίστοιχη διακόσμηση και μουσικές επιλογές με ένα συνδυασμό από παλιά και καινούρια, κλασικά και μοντέρνα, με νοσταλγικές στιγμές.

Μέσα στο πνεύμα αυτό, ο Κώστας, ο ιδιοκτήτης του χώρου, αποφάσισε να φέρει κάτι από το καλό, «παλιομοδίτικο» φλερτ της εποχής που δεν είχε κινητά τηλέφωνα, Facebook και ψηφιακές εφαρμογές για γνωριμίες. Εδώ και 3 μήνες περίπου, όσοι αναζητούν μια συντροφιά, μια ρομαντική ιστορία ή ακόμα και το άλλο τους μισό, συναντιούνται τακτικά στη Μπουάτ, μέσα σε μια ατμόσφαιρα που ενθαρρύνει την επικοινωνία και μια ουσιαστική και ευχάριστη γνωριμία των ανθρώπων, που χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, δηλώνουν ανοιχτά ότι αναζητούν το ταίρι τους.

«Έχουν δημιουργηθεί ήδη 2-3 ζευγάρια από τις συναντήσεις αυτές», ανέφερε ο Κώστας. Οι Single Nights προσελκύουν κάθε φορά 60-70 άτομα, κατά κανόνα ηλικιών άνω των 40. «Έχει τύχει να διώξω άτομα που φαινόταν ότι είχαν έρθει για άλλο σκοπό, ή ήξερα ότι δεν ήταν ελεύθεροι», λέει ο διοργανωτής, ο οποίος τονίζει ότι οι βραδιές αυτές είναι αποκλειστικά για «ελεύθερους και χωρισμένους». «Είχαμε και άτομο 75 ετών», είπε ο Κώστας, ομολογώντας ότι έχει σκεφτεί να φτιάξει και ειδικές βραδιές για άτομα 65+, αφού φαίνεται ότι υπάρχει ανάγκη για επικοινωνία και συντροφιά σε αυτές τις ηλικίες, αλλά δεν ταιριάζουν και τόσο με την υπόλοιπη ομάδα.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή: τα κινητά μπαίνουν στην άκρη, οι συμμετέχοντες συμπληρώνουν κάρτες με τα στοιχεία τους και ο διοργανωτής φροντίζει ώστε τα άτομα να έχουν την ευκαιρία μέσα από μια σειρά δια-προσωπικών συζητήσεων να γνωριστούν καλύτερα και να αναγνωρίσουν αυτά που τους συνδέουν ή/και τους ελκύουν. «Ναι, υπάρχει αμηχανία στην αρχή», λέει ο Κώστας, «όμως τελικά δημιουργούνται μεγάλες παρέες και μπορούν όλοι να μιλούν άνετα μεταξύ τους». Μετά από 3 πετυχημένες συναντήσεις, η Μπουάτ ετοιμάζεται τώρα για μια ξεχωριστή βραδιά για singles στις 14 Φεβρουαρίου, δημιουργώντας ένα αλλιώτικο ρομαντικό σκηνικό, όχι για υπάρχοντα ζευγάρια, αλλά για εκείνα που πρόκειται να γεννηθούν.

Πληροφορίες: 99 652 205

swipe gallery


762