A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Είσαι έτοιμος να γίνεις ένας μικρός εξερευνητής;

Δηλώνεις λάτρης των λουλουδένιων ευωδιών και των γαργαριστών νερών; Σου δίνεται η ευκαιρία να βγάλεις από μέσα σου τον κρυμμένο εξερευνητή και να γίνεις μάρτυρας πανέμορφων φυσικών τοπίων. 

Η ομάδα «Τοπία της Κύπρου» διοργανώνει εκδρομή το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017, με προορισμό την κοιλάδα του Κούρρη στην επαρχία Λεμεσού. Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβανει περιήγηση στα χωριά Λάνεια, Κουκά και Λιμνάτη, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν μνημεία και μοναδικά φυσικά τοπία της γύρω περιοχής.

Μερικά από τα σημεία στα οποία θα γίνουν στάσεις είναι το Διπλογέφυρο του χωριού Τριμίκλινη, ο καταρράκτης του Μέσα Ποταμού, η εκκλησία του Τίμιου Σταυρού στην Κουκά και τα περιβόλια με τις λευκές αμυγδαλιές στο χωριό Λιμνάτη. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα χρειαστεί να αναδείξεις την πιο περιπετειώδη πλευρά του εαυτού σου, καθώς η προσέγγιση στο γεφύρι της Τριμίκλινης θα γίνει με περπάτημα σε 1 δρόμο με ανηφόρες και κατηφόρες προς την κοιλάδα του Κούρρη.

Με 1 σακίδιο στην πλάτη, θα περιηγηθείς με τα πόδια ανάμεσα στα ολάνθιστα, ευωδιαστά περιβόλια με αμυγδαλιές στο χωριό Λιμνάτη και θα μαγευτείς με την πανδαισία χρωμάτων της φύσης, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό σου. Εσύ θα χάσεις αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσεις τέτοιες πολύχρωμες αναμνήσεις;

Δες εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή.

353