A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Εικόνες από την πρώτη μέρα στο εντυπωσιακό πάρκο της Masterland στη Λεμεσό!

Με ενθουσιασμό υποδέχθηκε πλήθος επισκεπτών την άφιξη του Masterland στη Λεμεσό. Το μοναδικό στο είδος του θεματικό πάρκο είναι ένας χώρος, που προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να περάσουν το χρόνο τους διασκεδάζοντας δημιουργικά και αποκτώντας χρηστικές γνώσεις για τον κόσμο στον οποίο μεγαλώνουν.

 Οι χώροι του πάρκου πλημμύρισαν από μικρούς και μεγάλους που περιεργάζονταν με πολύ ενδιαφέρον το χώρο, συμμετέχοντας στα 35 διαφορετικά εργαστήρια. Μέσα από αυτά, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να μπουν στο ρόλο 70 διαφορετικών επαγγελμάτων: από ταμίας και μηχανικός, μέχρι κτηνοτρόφος και πυροσβέστης.

Οι μεγάλοι που συνόδευαν τα παιδιά στο πάρκο, παρά το γεγονός ότι είχαν χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τη δική τους χαλάρωση, εύχονταν να υπήρχε κάτι αντίστοιχο και για τη δική τους διασκέδαση. Το πάρκο θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός Δευτέρας, κατά τις ώρες 10 π.μ. – 8 μ.μ., ενώ υπάρχουν ειδικά πακέτα για ομαδικές επισκέψεις σχολείων ή για πάρτι γενεθλίων. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Masterland, η είσοδος έχει οριστεί ως εξής:

Μόνιμοι κάτοικοι: €5 (3 – 5 χρονών), €20 (5 – 15 χρονών), €5 (15+ χρονών)
Μη μόνιμοι κάτοικοι: €10 (3 – 5 χρονών), €25 (5 – 15 χρονών), €10 (15+ χρονών)

Έκπτωση 15% για οικογένειες με περισσότερα από 3 παιδιά.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25 310 012, 77 777 850

Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

swipe gallery


12759