A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Δωρεάν κρασί, ζιβανία, και κεράσματα για τις γιορτές των Χριστουγέννων στη Γερμασόγεια

Με μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων στις 21 και 23 Δεκεμβρίου, ο Δήμος Γερμασόγειας θα γιορτάσει την άφιξη των Χριστουγέννων μαζί με όλους του κατοίκους και τους επισκέπτες του. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πάρκο της οδού Αμερικάνας (δρόμος Ξενοδοχείου Ατλάντικα Μιραμάρε) θα στηθεί ένα υπαίθριο γλέντι για 2 ημέρες. Για την καταπολέμηση του κρύου και την τόνωση του κεφιού θα προσφέρεται δωρεάν κρασί, ζιβανία, φρούτα και άλλα εδέσματα σε όσους παρευρίσκονται.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 21 Δεκεμβρίου, 2016 στις 7:00 μ.μ., με τη χορωδία και φιλαρμονική του Δήμου να τραγουδούν τα κάλαντα και τα γιορτινά τραγούδια των χαρούμενων αυτών ημερών. Στη συνέχεια θα γίνει και η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα σφραγίσει τη διασκέδαση της βραδιάς.

Την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, στις 4:00 μ.μ. θα φτάσει στην οδό Αμερικάνας ο Άη Βασίλης και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά. Θα ακολουθήσει ψυχαγωγικό πρόγραμμα από ταχυδακτυλουργό, ξυλοπόδαρο, παλιάτσο, μπαλονοκατασκευές, ενώ στο χώρο θα υπάρχουν και φουσκωτά παιχνίδια για τα παιδιά.

swipe gallery


717