A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Έτοιμοι για ένα ακόμη εντυπωσιακό Dragon Boat

Την Κυριακή, 29 Μαΐου 2016, το άθλημα της κωπηλασίας σε dragon boat, φέρνει για ακόμη μία φορά στη Λεμεσό πλήθος κόσμου, διαφόρων εθνικοτήτων από κάθε γωνιά της Κύπρου, για να συμμετάσχουν σε ένα ακόμη εντυπωσιακό event. Πέραν των 260 φίλων του αθλήματος θα βρεθούν στο Φράγμα Γερμασόγειας για να συμμετάσχουν σε μία ιδιαίτερη διοργάνωση αγώνων dragon boat για εταιρικές ομάδες.  

Τουλάχιστον δεκαεφτά ομάδες από έξι εταιρείες, αλλά και άλλους οργανισμούς έχουν σχηματίσει ομάδες αξιοποιώντας τον ομαδικό χαρακτήρα του αθλήματος για την προώθηση τακτικών δημιουργίας ομαδικού πνεύματος και συνεργασίας ανάμεσα στο εργατικό τους δυναμικό. Ο ενθουσιασμός των κωπηλατών και ο κοινός στόχος της νίκης προϊδεάζουν για ένα εντυπωσιακό και συνάμα διασκεδαστικό θέαμα και μια αξέχαστη εμπειρία, τόσο για τους συμμετέχοντες, όσο και για τους θεατές.  

Η τελετή έναρξης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στις 9π.μ. στο φράγμα Γερμασόγειας και αυτή θα περιλαμβάνει αγώνες ταχύτητας σε δύο κατηγορίες: 200μ. μεγάλη βάρκα (20 κωπηλάτες) και 200μ. μικρή βάρκα (10 κωπηλάτες). Οι αγώνες αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 14.30, όπου θα ακολουθήσει και η τελετή βράβευσης των νικητών.  

Μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τη διοργάνωση δωρεάν, να ενθαρρύνει τους κωπηλάτες, να δει το άθλημα από κοντά και να το απολαύσει. Στο χώρο θα υπάρχουν πρατήρια που θα πωλούν ζεστά και κρύα ροφήματα και σνακ, ενώ θα υπάρχει και μουσική υπόκρουση.

Περισσότερα στο Facebook Page του Cyprus Dragon Boat Association.

 

swipe gallery

790