A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Δωρεάν λεωφορεία για το Παλιό Λιμάνι και νέος χώρος στάθμευσης στο κέντρο της Λεμεσού!

Σε εφαρμογή μπαίνουν τα μέτρα για την εκτόνωση του κυκλοφοριακού προβλήματος στο κέντρο της πόλης και στον παραλιακό. Ο Δήμος Λεμεσού δοκιμάζει σε πιλοτική βάση το Park and Ride και την αξιοποίηση του νέου χώρου στάθμευσης στην Α’ Αστική Σχολή.

Από την Παρασκευή, 14/4/2017, το κοινό θα μπορεί να επιβιβάζεται στα λεωφορεία της ΕΜΕΛ της Διαδρομής 30, από τη στάση απέναντι από τους οργανωμένους χώρους στάθμευσης στον Εναέριο και της εταιρείας Pafilia. Η διαδρομή προς την περιοχή του Παλιού Λιμανιού θα είναι δωρεάν, ενώ θα δίνεται δελτίο επιστροφής, το οποίο οι επιβάτες θα χρησιμοποιούν για την επιστροφή τους στο χώρο στάθμευσης.

Η ίδια ρύθμιση θα ισχύει για όσους θα κινούνται επίσης προς την περιοχή του Παλιού Λιμανιού από την αντίθετη κατεύθυνση, από τη στάση απέναντι από τους χώρους στάθμευσης της Λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ και Δημοκρατίας, στην περιοχή της Υπηρεσίας Υδατοπρομήθειας Λεμεσού. Το μέτρο θα ισχύει Παρασκευές, Σάββατα και Κυριακές από τις 6 μ.μ.

Επίσης με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στο κέντρο της πόλης, η Σχολική Εφορία Λεμεσού θα παραχωρήσει το βόρειο χώρο στάθμευσης της Α’ Αστικής Σχολής (πίσω από την Επαρχιακή Διοίκηση) για δωρεάν χρήση από το κοινό. Η διευθέτηση αυτή θα ισχύει από Παρασκευή 5 μ.μ. μέχρι την Κυριακή τα μεσάνυκτα. Σημειώνεται ότι ο χώρος θα φωτίζεται, δε θα υπάρχει φύλακας, αλλά οι πύλες του θα ανοίγουν και θα κλείνουν αυτόματα την Παρασκευή στις 5 μμ και την Κυριακή τα μεσάνυκτα αντίστοιχα.

Η διαδρομή του λεωφορείου από τον Εναέριο στο Παλιό Λιμάνι

Η διαδρομή από το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας στο Παλιό Λιμάνι.

 

19205