A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Δοκιμάζουμε εντυπωσιακές γαμήλιες τούρτες για 1 ολόκληρο Σαββατοκύριακο!

Είπες το μεγάλο «Ναι» και τώρα νιώθεις να σε πνίγει το άγχος της προετοιμασίας; Ώρα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις πιο γλυκιές στιγμές ενός γαμήλιου πάρτι, δοκιμάζοντας τούρτες και κεραστικά. Το La Gallerie by Galactica Patisserie έρχεται να κάνει τη διαδικασία επιλογής τούρτας και κεραστικών πιο εύκολη και άκρως απολαυστική.

Το Σαββατοκύριακο 4 - 5 Φεβρουαρίου θα είναι εξαιρετικά αφιερωμένο στην ικανοποίηση του ουρανίσκου σου, κάθως το La Gallerie σε προσκαλεί να δοκιμάσεις εντυπωσιακές γαμήλιες τούρτες, πραγματικά έργα τέχνης φτιαγμένα από ζάχαρη. Στον εκθεσιακό του χώρο στη Σπύρου Κυπριανού θα παρουσιαστούν επίσης κεραστικά για τους καλεσμένους του γάμου, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γλυκών, με συνταγές από την Κύπρο και όχι μόνο.

Μη χάσεις, λοιπόν, την ευκαιρία να δοκιμάσεις ένα από τα πιο πολυσυζητημένα λουκούμια, το παραδοσιακό αμυγδαλωτό της Μυκόνου, και πολλά ακόμα ξεχωριστά γλυκά. Με τη μυρωδιά του ανθόνερου και τη γεύση του αμυγδαλωτού σε συνδιασμό με τη γέμιση από χαλεπιανό και ξηρούς καρπούς, σίγουρα κάνεις αυτό το σπουδαίο βήμα στη ζωή σου ακόμη πιο εύκολα.

Οι δεξιοτέχνες της Patisserie έχουν μόνο 1 στόχο: να εκπληρώνονται οι γευστικές επιθυμίες του κάθε πελάτη με ακρίβεια. Ένα νέο ζευγάρι, αξίζει  την πιο ευοίωνη, την πιο υπέροχη πρώτη μέρα στην κοινή του ζωή και ο πιο γλυκός τρόπος για μια τέτοια αρχή απαιτεί τέχνη και φαντασία. Αυτό το ζαχαρωμένο Σαββατοκύριακο, είναι σίγουρα ένα καλό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Βρείτε το La Gelerie εδώ.

swipe gallery


613