A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

«Διονυσιακές τελετές» στη Λεμεσό για τα γενέθλια γνωστού μαγαζιού!

Συμπληρώνοντας 2 χρόνια παρουσίας στη Λεμεσό, ένας ιδιαίτερος χώρος, που έχει καταφέρει να αφήσει το στίγμα του στην πόλη, τόσο με τα ξεχωριστά events, αλλά και με την εικόνα του, γιορτάζει γενέθλια με ένα πρωτότυπο δείπνο, που θυμίζει κάτι από διονυσιακές τελετές.

Το Dionysus Mansion, ένα εστιατόριο που συνδυάζει στην ταυτότητά του τη μεσογειακή κουζίνα και τα πάρτι με δυνατή μουσική, μόνο με ένα άκρως πρωτοποριακό και φαντασμαγορικό δρώμενο θα μπορούσε να γιορτάζει την επέτειο 2 χρόνων λειτουργίας. Σε αυτό το διαδραστικό δείπνο γενεθλίων, τους παρευρισκόμενους καλωσορίζει ο ίδιος ο θεός Διόνυσος, προσφέροντας κρασί, με τη συνοδεία νεαρών κοριτσιών. Το σκηνικό αυτό θα συμπληρωθεί με show ακροβατικών από τον αθλητή της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας, Μάριο Γεωργίου, αλλά και aerial χορευτικές επιδείξεις.

Το ορεκτικό στην είσοδο περιλαμβάνει όστρακα και κυπριακό sushi (ένα επίμηκες ρολό ρυζιού μέσα σε αμπελόφυλλα, μαζί με λαχανικά), ενώ ακολουθούν 3 διαφορετικά πιάτα, με live μαγειρικές επιδείξεις στο σαλόνι του εστιατορίου. Για το επιδόρπιο, θα εμφανιστεί μια τεράστια τούρτα, από την οποία θα αποκαλυφθεί μια πανέμορφη κοπέλα, προσφέροντας τα γλυκά που θα βρίσκονται μέσα στην κατασκευή αυτή στον κόσμο. Με τη λήξη του δείπνου, το πάρτι συνεχίζεται, με cocktails και δυνατή μουσική από τον Dj με συνοδεία από live σαξόφωνο.

Μάθε περισσότερα για το διαδραστικό αυτό δείπνο εδώ.

Μάθε περισσότερα για το Dionysus Mansion εδώ.

883