A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Διήμερο με δωρεάν εκλεκτά κρασιά και λαχταριστά, σπιτικά γλυκά!

Ο τόπος αυτός είναι ευλογημένος. Η γη του βγάζει τον πιο νόστιμο καρπό και οι άνθρωποί του ξέρουν να φτιάχνουν με τα χέρια τους πραγματικά αριστουργήματα. Από τα πολύ παραδοσιακά γλυτζιστά μέχρι τα διεθνούς φήμης και υψηλής τεχνογνωσίας κρασιά, τα λόγια δεν αρκούν για να απαριθμήσεις τους λόγους για να επισκεφθείς την ύπαιθρο της Λεμεσού αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Κοιλάνι, με τις ατελείωτες πλαγιές, φυτεμένες με καταπράσινα αμπέλια, το μοντέρνο οινοποιείο Βλασίδη, τα γραφικά δρομάκια, τους χαμογελαστούς ανθρώπους και τις χρυσοχέρες γυναίκες, γιορτάζει αυτό το Σαββατοκύριακο με τα πιο γευστικά προϊόντα του. Όσοι βρεθούν στο χωριό το διήμερο 17 – 18 Ιουνίου θα μπορέσουν να απολαύσουν δωρεάν όσα κάνουν την περιοχή και τη Λεμεσό ολόκληρη περήφανη.

Μια γιορτή για την αρχή και τη συνέχεια μίας μαγικής διαδρομής στον κόσμο του κρασιού στο οινοποιείο Βλασίδη. Kυνήγι Oινοθησαυρού, νόστιμα εδέσματα και οι πρώτες φιάλες του νέου κρασιού: Merlot Vlassides.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το διήμερο στο μοντέρνο οινοποιείο στο Κοιλάνι εδώ.

Η Γιορτή του Γλυτζιστού θα περιλαμβάνει χορούς, τραγούδια, παραδοσιακές τέχνες, παιδική γωνιά και φυσικά δωρεάν γλυτζιστό και άλλα εδέσματα. Το τρενάκι που θα μεταφέρει θα δώσει άλλο αέρα στη γιορτή.

Δες περισσότερες πληροφορίες για τη Γιορτή του Γλυτζιστού στο Κοιλάνι εδώ.

5923