A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Δεν πέφτει καρφίτσα στη Λεμεσό το Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού!

Μπήκαμε στο Σαββατοκυρίακο του αποκορυφώματος των εορτασμών του Καρναβαλιού και ο δείκτης πληρότητας στα ξενοδοχεία της Λεμεσού φαίνεται να τα έχει «παίξει», με τη διαθεσιμότητα δωματίων στα ξενοδοχεία του κέντρου να είναι σχεδόν μηδαμινή.

Επομένως, τυχεροί θα πρέπει να θεωρούνται εκείνοι που πρόλαβαν να προκρατήσουν δωμάτια σε ξενοδοχεία της πόλης, καθώς η πληρότητα διαμονής το επικείμενο Σαββατοκύριακο φαίνεται να φτάνει μέχρι και 100%. Για όσους αμέλησαν το θέμα θεωρώντας πως θα έβρισκαν κάτι τελευταία στιγμή, τα νέα είναι δυσάρεστα.

Για ακόμη 1 χρονιά, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει τουρίστες από όλη την Κύπρο αλλά και τουρίστες από το εξωτερικό, οι οποίοι έρχονται αποκλειστικά για να γιορτάσουν πανηγυρικά το τετραήμερο και να γίνουν μάρτυρες ενός θεότρελου πλήθους το οποίο ξεχύνεται στους δρόμους. Με την προσέλευση του κόσμου να είναι τόσο μεγάλη, το να φανταστείς τη φαντασμαγορικότητα και την αστείρευτη ποικιλία χρωμάτων σε συνδυασμό με την καλή διάθεση και τη θετική ενέργεια που θα πλανιέται στους αιθέρες της Λεμεσού, είναι απίστευτα δύσκολο.

Γιατί είναι δύσκολο; Γιατί η μαγεία που προσφέρει η Λεμεσός κατά τη διάρκεια του Καρναβαλιού δεν είναι κάτι που το φαντάζεσαι, αλλά που το αισθάνεσαι. Για εσένα που δεν έχεις καταφέρει να βρεις διαμονή και θα αναγκαστείς να εγκαταλείψεις τη Λεμεσό πριν το τέλος των εορτασμών, θυμίσου ότι μπορείς να έρθεις και του χρόνου. Εάν προλάβεις φυσικά να βρεις δωμάτιο με την τόση ζήτηση που υπάρχει. 

550