A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Limassol Del Mar: Αυτό θα είναι το νέο μεγάλο project της Λεμεσού;

Γενναίες δόσεις αισιοδοξίας εμπνέει η πρόοδος που παρατηρείται στην ανέγερση του πολυβραβευμένου Limassol Del Mar. Το μεγαλεπήβολο σχέδιο της κοινοπραξίας των ομίλων Λεπτός και Δ. Ζαβός βρίσκεται μια ανάσα πριν την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών. Πρόκειται για κατασκευή που εμπίπτει στα όρια της κοινότητας Γερμασόγειας και της οποίας η συνολική επενδυτική αξία ανέρχεται στα €350 εκατομμύρια.

Το έργο έχει ήδη κερδίσει τα εύσημα για την υψηλή ποιότητα και το σχεδιασμό του, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί πόλο έλξης για πλήθος ξένων επενδυτών. Το Limassol Del Mar θα αναπτύσσεται σε μια έκταση 170 μέτρων παραθαλάσσιας πρόσοψης, ενώ θα φτάνει μέχρι και τους 27 ορόφους σε μια έκταση γης 34,157 τετραγωνικών μέτρων. Τοποθετημένο λίγα μόλις βήματα από τη θάλασσα, θα διαθέτει 168 υπερπολυτελή διαμερίσματα των 2, 3 και 4 υπνοδωματίων, καταστήματα και εστιατόρια.

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η υπεύθυνη marketing της ανάπτυξης, Ελευθερία Βοσκαρίδου, το Limassol Del Mar ήδη σημειώνει τεράστια επιτυχία αφού έχει προπωληθεί μεγάλος αριθμός των διαθέσιμων διαμερισμάτων. Όπως εξήγησε η κα Βοσκαρίδου οι αγοραστές ελκύονται τόσο από την ποιότητα και τις ανέσεις των ακινήτων, την ευκαιρία επένδυσης, όσο και από την προοπτική απόκτησης της κυπριακής υπηκοότητας.

Η πρώτη φάση της ανέγερσης του έργου αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2019.

swipe gallery


swipe gallery

64699