A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Μετά τον Έμπολα: Δείπνο στη Λεμεσό για τη στήριξη των ορφανών της Αφρικής

Τα ορφανά που άφησε πίσω της η τραγωδία του Έμπολα αποτελούν και σήμερα μία ανοιχτή πληγή για την ανθρωπότητα. Η Ορθόδοξη Εκκλησία στην Αφρική συνδράμει στην προσπάθεια να επουλωθούν οι πληγές αυτές, με τη δημιουργία ιδρυμάτων για τα παιδιά αυτά.

Το κλειδί για την αντιμετώπιση της δυστυχίας και των ασθενειών βρίσκεται στη φροντίδα και την εκπαίδευση, ιδιαίτερα των νεότερων γενεών. Το φιλανθρωπικό δείπνο που διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Ajax στη Λεμεσό για τη στήριξη των ορφανών στη Σιέρα Λεόνε και τη Γουινέα (Αφρική) στοχεύει στην ολοκλήρωση της ανέγερσης 2 ορφανοτροφείων. Η όλη εκδήλωση έχει τίτλο «Κάθε παιδί χρειάζεται ένα σπίτι», κάτι που αποτελεί και το μεγαλύτερο κίνητρο για τη δράση αυτή.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου η αγαπητή τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου θα ερμηνεύσει κομμάτια με τη σαγηνευτική φωνή της για τη στήριξη των παιδιών στην Αφρική. Το δείπνο διοργανώνεται στο ξενοδοχείο Ajax, την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, στις 8:30 μ.μ. – 11:30 μ.μ. υπό την αιγίδα του Αρχιεπισκόπου Γουινέας Γεωργίου.

Τιμή δείπνου: 50 ευρώ

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των 2 ορφανοτροφείων στην Αφρική.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 95 592 241

swipe gallery


swipe gallery

499