A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Δευτέρα του Πάσχα το… Σουρβάηβορ πάει Κοιλάνι!

Από τις θάλασσες της Καραϊβικής, στα ορεινά της μεσογειακής Λεμεσού ένταση, ομαδικότητα και πλούσιο θέαμα αποτελούν κοινά στοιχεία για 1 μέρα. Με αφορμή το εορταστικό πρόγραμμα στην κοινότητα Κοιλανιού, οι κάτοικοι, οι απόδημοι και οι καλεσμένοι που γιορτάζουν εκεί το Πάσχα τους γίνονται… Σουρβάηβορ.

Με τις εκδηλώσεις της Δευτέρας του Πάσχα, στο Κοιλάνι κορυφώνονται οι δραστηριότητες ενός άκρως παραδοσιακού και γιορταστικού τετραημέρου που φέρνει, όπως κάθε χρόνο, κοντά τους ανθρώπους που αγαπούν το χωριό και τις ομορφιές του. Όπως και άλλα χωριά, όμως, το Κοιλάνι αποφάσισε να βάλει μια επίκαιρη και χιουμοριστική πινελιά στις εκδηλώσεις, κάτι που φαίνεται να το πετυχαίνει με τη διοργάνωση του «Σουρβάηβορ» στις 3 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα.

Δημιουργώντας ομάδες των 5 ατόμων, οι συμμετέχοντες καλούνται να διαγωνιστούν σε δραστηριότητες που απαιτούν προσπάθεια, ευρηματικότητα, δύναμη, αποφασιστικότητα, αλλά κυρίως ομαδικό πνεύμα. Οι δοκιμασίες με έμπνευση από χωριό και γιορτές δίνουν το δικό τους ιδιαίτερο στίγμα, προσφέροντας βέβαια θέαμα στο κοινό, αφού αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό της, ομώνυμης με το παιχνίδι, τηλεοπτικής εκπομπής που έχει ξεχωρίσει. 

5749