A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ντανιέλα Βανέσα Υψαρίδου: Από το παγοδρόμιο του My Mall σε ολυμπιακή διοργάνωση!

Η Ντανιέλα Βανέσα Υψαρίδου είναι το ανερχόμενο αστέρι της Κύπρου στο χώρο του καλλιτεχνικού πατινάζ. Ξεκινώντας από το μικρό – για αγωνιστικά δεδομένα – παγοδρόμιο στο My Mall της Λεμεσού, η 15χρονη Ντανιέλα Βανέσα έχει καταφέρει να είναι η αθλήτρια που εκπροσωπεί τη χώρα σε διεθνείς διοργανώσεις καλλιτεχνικού πατινάζ.

Η Ντανιέλα Βανέσα Υψαρίδου και ο σκιέρ Αντρέας Επιφανίου είναι οι 2 αθλητές που εκπροσώπησαν την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων 2017. Οι αγώνες διοργανώθηκαν στο Ερζερούμ της Τουρκίας τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου η παγοδρόμος, με προπονητή τον Πάβελ Τσερνούσοφ, κατάφερε να φθάσει στην 21η θέση. Παρά τις ανύπαρκτες υποδομές για την κατάλληλη προετοιμασία, η 15χρονη αθλήτρια συνεχίζει την προσπάθειά της χωρίς να κάμπτεται.

Το παγοδρόμιο του My Mall στη Λεμεσό αποτελεί το χώρο στον οποίο έρχονται για πρώτη φορά σε επαφή με το άθλημα πολλά παιδιά. Μάλιστα, το Σαββατοκυρίακο 18 – 19 Μαρτίου, πραγματοποιείται στο παγοδρόμιο αυτό, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Παγοδρομίας 2017, στο οποίο πέρσι η Ντανιέλα Βανέσα κατέκτησε την πρώτη θέση. Στη φετινή διοργάνωση, δεκάδες κορίτσια διαφόρων ηλικιών θα διαγωνιστούν για μια διάκριση, όπως επίσης και 3 αγόρια.

swipe gallery


4351