A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

11ο Κυπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ... Μοναδική εκδήλωση και πάλι στη Λεμεσό

Ο Όμιλος Vestnik Kipra, θέλοντας να διατηρήσει και να ενδυναμώσει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ Ρώσων και Κυπρίων διοργανώνει και φέτος, για 11η χρονιά, στις 4-5 Ιουνίου, το Κυπρο-Ρωσικό Φεστιβάλ, μία ξεχωριστή πολιτισμική γιορτή που προσφέρει μοναδικό θέαμα και διασκέδαση. Το δημοφιλές φεστιβάλ, που πραγματοποιείται στον Δημοτικό Κήπο Λεμεσού, σε συνεργασία με το Δήμο Λεμεσού, τις Αρχές της πόλης της Μόσχας και τη Ρώσικη Πρεσβεία, αναμένεται να προσελκύσει και φέτος περισσότερους από 12.000 επισκέπτες από όλη την Κύπρo. 2 μέρες γεμάτες μουσική, χορούς, εκθέσεις καλλιτεχνών και δραστηριότητες για παιδιά…

Την επίσημη τελετή έναρξης του Κυπρο-Ρωσικού Φεστιβάλ θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης και ο Πρέσβης της Ρωσίας στην Κύπρο, κ. Στάνισλαβ Οσάτσι.
Οι διοργανωτές θέτουν και φέτος πολύ ψηλά τον πήχη της διοργάνωσης με σκοπό η κάθε επίσκεψη να αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία, με πρωτότυπες δραστηριότητες για τον καθένα. Στο Φεστιβάλ θα υπάρχουν δύο σκηνές όπου θα εναλλάσσονται ασταμάτητα ξεχωριστοί καλλιτέχνες με συνολικό πρόγραμμα 16 ωρών.

Επίσης, ξεχωριστή θέση έχει στο φεστιβάλ κάθε χρόνο ο Αγώνας Δρόμου με τακούνια, η ενδιαφέρουσα έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών, η έκθεση Κυπρίων και Ρώσων καλλιτεχνών, οι παιδότοποι και οι δραστηριότητες για παιδιά, όπως επίσης και οι μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται είτε από ομάδες, είτε από μεμονωμένα άτομα.  Γίνε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής είτε ως συμμετέχων, είτε ως επισκέπτης και απόλαυσε τη μοναδική εμπειρία στο μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του είδους του, στο Κυπρο-ρωσικό Φεστιβάλ! 

* Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 25 590530, 99 715085, 99 449557 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusrussianfestival.com 

swipe gallery


swipe gallery

1940