A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Cyprus Gaming Show: Η επόμενη πρωτεύουσα των τυχερών παιχνιδιών στην Αν. Μεσόγειο η Λεμεσός!

Το Cyprus Gaming Show 2017, μια μοναδική στο είδος της εκδήλωση, συγκεντρώνει συμμετέχοντες από όλους τους τομείς των τυχερών παιχνιδιών, από την Κύπρο και το εξωτερικό. Η διοργάνωση διαθέτει ένα εκτεταμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνεδριάσεις σχετικές με τη βιομηχανία αυτή, μια εντυπωσιακή εμπορική έκθεση, προϊόντα και υπηρεσίες, διαδραστικές εκδηλώσεις δικτύωσης, ευκαιρίες για όλους να συζητήσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με συναδέλφους τους και πολλά άλλα, μεταξύ των οποίων ένα δυναμικό πάρτι λήξης.

Το Cyprus Gaming Show προσφέρει στους συνέδρους την ευκαιρία να συναντηθούν 1 προς 1 με υφιστάμενους και μελλοντικούς προμηθευτές. Με πλήθος από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και παρόχους υπηρεσιών, αυτή η εκδήλωση παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες δικτύωσης για όσους ασχολούνται με τη βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών. Η μετακίνηση αυτής της εκδήλωσης στην Κύπρο ενθαρρύνθηκε από το γεγονός ότι το επιχειρηματικό και επενδυτικό κλίμα στη χώρα ακολουθεί ανοδική πορεία, ενώ η Κύπρος απολαμβάνει, επίσης, την εγγύτητα προς την Ευρώπη, την Αφρική και την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Οι διοργανωτές αναγνωρίζουν ότι η Δημοκρατία της Κύπρου προσφέρει εξαιρετικές επενδυτικές ευκαιρίες, τις υποδομές και την τεχνολογία για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Το κανονιστικό πλαίσιο τυχερών παιχνιδιών που θεσπίστηκε, θεωρείται πλεονέκτημα. Μια εξέλιξη μεγάλης σημασίας, όμως, ήταν η άδεια που εκδόθηκε για την κοινοπραξία Melco — Hard Rock, η οποία εξασφαλίζει τη δυνατότητα μιας μεγάλης ανάπτυξης που θα φιλοξενεί δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών, μαζί με ξενοδοχείο.

Ο Yudi Soetjiptadi, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eventus International, ανέφερε ότι αυτή η διοργάνωση θα είναι καλύτερη και μεγαλύτερη, επιτρέποντας περισσότερες ευκαιρίες και περισσότερο χώρο για χορηγούς και εκθέτες. Οι διοργανωτές είναι πεπεισμένοι ότι θα προσελκύσει ευρύτερο κοινό από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, ενώ θα είναι ανοικτή για iGaming, καθώς και χερσαίες χαρτοπαικτικές λέσχες. Η εκδήλωση που πραγματοποιείται στις 12 – 13 Σεπτεμβρίου, έχει την υποστήριξη της Εθνικής Αρχής Τυχερών Παιγνίων της Δημοκρατίας της Κύπρου.

2628