A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Κώστας Μακεδόνας και Γιώτα Νέγκα σε μια μεγάλη, δωρεάν συναυλία στη Λεμεσό!

Στα τέλη του πρώτου μήνα του καλοκαιριού, διοργανώνεται για 20η χρονιά το Φεστιβάλ Αμαθούσια. Στα πλαίσια του Φεστιβάλ, πραγματοποιείται 1 συναυλία που αναμένεται να προσφέρει αξέχαστες αναμνήσεις με αγαπημένες μελωδίες από το χθες και το σήμερα.

Τη συναυλία θα ντύσουν μουσικά με τις φωνές τους, ο Κώστας Μακεδόνας και η Γιώτα Νέγκα, οι οποίοι αναλαμβάνουν το ερμηνευτικό κομμάτι της συναυλίας, η οποία τιτλοφορείται «Αφιερώματα». Οι 2 καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ανθολόγια με σπουδαία τραγούδια αλησμόνητων δημιουργών όπως του Μάρκου Βαμβακάρη, του Μάνου Λοΐζου, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Νίκου Γκάτσου και του Γιάννη Παπαϊωάννου.

Οι 2 αξιόλογοι ερμηνευτές θα παρουσιάσουν ταυτόχρονα προσωπικές τους επιτυχίες με τις οποίες έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί στο ευρύ κοινό, ενώ παράλληλα θα συνοδεύονται από 2 ανερχόμενες δυνάμεις του ελληνικού τραγουδιού, Κατερίνα Παράσχου και Ανδρέα Ελεσνίτσαλη, αλλά και 8 πρωτοκλασάτους μουσικούς.  

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ., στο χώρο στάθμευσης τουριστικής περιοχής Αγίου Τύχωνα. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην Ατζέντα.

8946