A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Christmas Wonderland 2016: Χριστουγεννιάτικα θαύματα συμβαίνουν στον…

Και γλυκά θα φάμε και γυμναστική θα κάνουμε, και stand up comedy θα παρακολουθήσουμε και Γιάννη Κρητικό θα ακούσουμε, και κρυμμένο θησαυρό θα ανακαλύψουμε και Καραγκιόζη θα δούμε, και graffiti θα φτιάξουμε και κάλαντα θα τραγουδήσουμε.

Αυτό το τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ για μικρούς και μεγάλους στον Ύψωνα τα έχει όλα για να μη μείνει κανείς παραπονεμένος. Η πλατεία στο παρεκκλήσι του Αγίου Ραφαήλ στο Ύψωνα θα μεταμορφωθεί σε μια μοναδική χώρα χριστουγεννιάτικων θαυμάτων, όπου ο Άη Βασίλης θα κάνει πραγματικότητα όλες μας τις ευχές και επιθυμίες.

Καλλιτέχνες, μάγοι, θέατρο σκιών, χορευτές, μουσικοί θα προσφέρουν κορυφαίες στιγμές διασκέδασης σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου. Η Christmas Wonderland θα ανοίξει με εντυπωσιακή λαμπαδηδρομία το απόγευμα της Παρασκευής 2/12. Θα μείνει ανοιχτή μέχρι και το βράδυ της Κυριακής, όταν ο Άη Βασίλης θα αποχαιρετήσει τη μαγική χώρα στον Ύψωνα μοιράζοντας δώρα στα παιδιά.

Από νωρίς το πρωί, τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή, παιδιά (και… μεγάλα παιδιά) θα μπορούν να φτιάξουν κάρτες και κατασκευές στο εργαστήρι του Άη Βασίλη, να φωτογραφηθούν με αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων, να ζωγραφίσουν τα πρόσωπά τους, να λάβουν μέρος σε παιχνίδια και διαγωνισμούς και να διεκδικήσουν βραβεία €400, €200 και €100 στο κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.

Στο χώρο θα πωλούνται φαγητά, ποτά, ζεστό κρασί, καφέδες, γλυκά (κρέπες, λουκουμάδες, μπισκότα), κατασκευές, στεφάνια, κάρτες, διακοσμητικά κεριά κ.α. Τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις, θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ύψωνα.

Δείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση στην ατζέντα του All About Limassol.

swipe gallery


793