A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Camping στους -6 °C στο Τρόοδος κανείς; Ομάδα ετοιμάζεται να ξεκινήσει από Λεμεσό!

Ωραίο είναι να περνάς τα Χριστούγεννα μέσα στο χιονισμένο δάσος. Αν και όταν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, το μυαλό μας φτιάχνει εικόνες σε άνετα σαλέ, ή μικρά ξύλινα σπιτάκια με ζεστά χαλιά, τζάκι να ανάβει αδιάκοπα και αχνιστά φαγητά και ροφήματα για να κρατάνε το κρύο έξω από την πόρτα. Θα ήταν, άραγε, το ίδιο ευχάριστο να κάνεις Χριστούγεννα περνώντας τη νύχτα με ένα μόνο στρώμα και το πανί του αντίσκηνου να χωρίζει το σώμα σου από το χιόνι;

Για κάποιους όχι μόνο ευχάριστο είναι, αλλά είναι και μία πρόκληση και μια περιπέτεια μοναδική που δε θέλουν να χάσουν με τίποτα. Έτσι, μια ομάδα από τη Λεμεσό με πρωτοβουλία του Nikas Goderdzishvili αποφάσισε να περάσει το Σαββατοκυρίακο στις 24 και 25 Δεκεμβρίου στο παγωμένο δάσος του Τροόδους κάνοντας ελεύθερο camping. Η ομάδα θα διανυκτερεύσει εκεί το βράδυ της 24ης Δεκεμβρίου και θα αναχωρήσει στις 25 Δεκεμβρίου το απόγευμα.  

Ο Nikas αυτό-χαρακτηρίζεται ως «εθισμένος στην αδρεναλίνη» και αγαπά πολύ τα επικίνδυνα αθλήματα. Η κατασκήνωση στο χιόνι, βέβαια, είναι επικίνδυνη μόνο για όσους δεν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουν το ψύχος. Κατά τ’ άλλα, αν κάποιος περάσει «αγκαλιά» με το χιονισμένο δάσος τη νύχτα, δεν μπορεί παρά να απολαύσει το φρέσκο, κρύο αέρα, τον ξάστερο ουρανό, τη σιγαλιά της παγωμένης νύχτας και την ανεπανάληπτη μοναξιά του χειμωνιάτικου τοπίου.

swipe gallery


621