A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει 1 ώρα λιγότερη και αυτό είναι και καλό και κακό

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται είναι λιγάκι λειψό. Η αλλαγή της ώρας σε θερινή, θα έχει σαν αποτέλεσμα να χάσεις 1 ώρα ύπνου, αφού η Κυριακή θα ξημερώσει λίγο βιαστικά. Ναι, είναι ενοχλητικό να σου στερούν ύπνο, ιδίως το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό έχει και τα θετικά του.

Μετά την εαρινή ισημερία, τα ξημερώματα της τελευταίας Κυριακής του Μαρτίου τα ρολόγια μετακινούνται κατά 1 ώρα μπροστά. Έτσι, στις 26/3, στις 3 π.μ. θα πρέπει να αλλάξεις την ένδειξη ώστε να είναι 4 π.μ. Η ώρα αυτή θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου, όταν η ώρα θα μετακινηθεί και πάλι προς τα πίσω.

Αν και η αλλαγή της ώρας μπορεί να αποσυντονίσει πολλούς ή να δυσαρεστήσει όσους υπολόγιζαν στην ξεκούραση του Σαββατοκύριακου, υπάρχει πάντα η θετική πλευρά του πράγματος. Η μέρα, η οποία έχει ήδη παραταθεί κατά 1 ώρα περίπου τους τελευταίους 3 μήνες, θα μεγαλώσει αυτομάτως κατά 1 ώρα. Η δύση του ήλιου, λοιπόν, καθυστερεί ακόμα περισσότερο κι αυτό αυξάνει τις ευκαιρίες για βόλτες, εκδρομές και άλλες δραστηριότητες σε ανοιχτούς χώρους. Επειδή, λοιπόν, άνοιξη σημαίνει φωτεινές μέρες, φρόντισε να διαμορφώσεις τις δραστηριότητες του Σαββάτου με τρόπο τέτοιο ώστε να μη χάσεις πολύ από τον ύπνο σου, και εκμεταλλεύσου όσο μπορείς περισσότερο την παράταση στη δύση του ήλιου.

3946