A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυτό είναι το μεγαλύτερο ξενοδοχείο της Λεμεσού!

Τη λίστα με τα 10 ξενοδοχεία 5 και 4 αστέρων με το μεγαλύτερο αριθμό δωματίων παρουσίασε ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού. Στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται και 3 ξενοδοχεία της Λεμεσού, 2 των 5 αστέρων και 1 των 4 αστέρων.

Στην κορυφή των μεγαλύτερων πολυτελών ξενοδοχείων της Λεμεσού βρίσκεται το 5 αστέρων Four Seasons Hotel. Το ξενοδοχείο διαθέτει 302 δωμάτια με 604 κλίνες για τη φιλοξενία επισκεπτών. Αμέσως μετά το Four Seasons βρίσκεται το Mediterranean Beach Hotel (4 αστέρων), με συνολικά 292 δωμάτια και 584 διαθέσιμες κλίνες, ενώ υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας έως και 700 επισκεπτών.

Με 272 δωμάτια ακολουθεί το St. Raphael Resort, το 5 αστέρων θέρετρο που διαθέτει και τη δική του μαρίνα σκαφών. Παρ’ όλ’ αυτά, το Parklane Resort & Spa, που προγραμματίζεται να λειτουργήσει το Μάρτιο του 2018, ξεπερνά τον αριθμό αυτό κατά 2 δωμάτια (συνολικά 274 δωμάτια, εκ των οποίων τα 222 Premium guest rooms και τα 52 σουίτες).

Με σχεδόν 3,5 χιλιάδες δωμάτια φιλοξενίας σε πολυτελή ξενοδοχεία, η Λεμεσός κατατάσσεται στην τρίτη θέση σε ό,τι αφορά τη διαθεσιμότητα κλινών, μετά την Επαρχία Πάφου, με σχεδόν 6,5 χιλιάδες δωμάτια, και την Επαρχία Αμμοχώστου, με σχεδόν 5 χιλιάδες δωμάτια.

swipe gallery


19809