A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυτή η παραλία της Λεμεσού είναι σκέτος πειρασμός!

Πρόκειται για μια μεγάλη ακτή, με έκταση περίπου 2 χιλιόμετρα, καλυμμένη με λεπτή άμμο, που διακόπτεται σε διάφορα σημεία από μικρά, πολύχρωμα βότσαλα ή και μεγαλύτερα άσπρα και γκρι. Είναι από  τις πιο γνωστές παραλίες της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου. Έχει, όμως, τόσα διαφορετικά πρόσωπα, ώστε σχεδόν ποτέ δεν τη βαριέσαι.

Στα επίπεδα βράχια της μπορείς να λιάζεσαι με τις ώρες, απολαμβάνοντας τον ήχο των κυμάτων, ενώ η βόλτα από τη μια άκρη στην άλλη, με τα πόδια να βουλιάζουν στη βρεγμένη άμμο, είναι μια ευχαρίστηση που δεν περιγράφεται με λόγια. Σε κάθε βήμα που κάνεις, αλλάζει και το σκηνικό, και η διάθεση, και οι επιλογές που σου προσφέρονται: από χαλάρωση και ηρεμία μέχρι δράση και διασκέδαση.

Ο κόλπος στο Πισσούρι έχει πολλά διαφορετικά πρόσωπα και μπορεί να καλύψει όλες τις προτιμήσεις. Στο ανατολικότερο και δυτικότερο άκρο του κόλπου υψώνονται ψηλοί βράχοι που κατεβαίνουν μέχρι το κύμα, δημιουργώντας μικρότερους κόλπους, στους οποίους μπορεί να φτάσει κανείς περνώντας πάνω από τους βράχους αυτούς. Τους κολπίσκους αυτούς προτιμούν και όσοι κάνουν γυμνισμό.

Αν πείστηκες ήδη , μάθε περισσότερα για την παραλία στο Πισσούρι εδώ. Αν όχι, πάρε μια ιδέα από τις φωτογραφίες πιο κάτω και θα πειστείς…

swipe gallery


16748