A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυθεντικά κινέζικα στη Λεμεσό από το master chef των αυτοκρατορικών δείπνων στην Κίνας!

Για 3 ημέρες, το Παλιό Λιμάνι Λεμεσού θα μοσχοβολάει από τα εντυπωσιακά, αυθεντικά πιάτα της κινεζικής κουζίνας που θα ετοιμάζει ο master chef Li Guangyuan. Ο chef που έχει καθιερωθεί για την ετοιμασία αυτοκρατορικού τύπου δείπνων στην Κίνα, θα ετοιμάζει μαζί με την ομάδα του μοναδικές νοστιμιές στο πλαίσιο του πρώτου Κινεζικού Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Κύπρο.

Μπροστά στα μάτια των επισκεπτών, ο chef και η ομάδα του θα επιδεικνύουν όλα τα μυστικά της μαγειρικής τους τέχνης, προβάλλοντας τις πραγματικές γεύσεις και αρώματα της κινεζικής κουζίνας. Τα εδέσματα που θα ετοιμάσει η ομάδα των μαγείρων, θα προσφερθούν στη συνέχεια στο κοινό δωρεάν, ενώ στο χώρο του Παλιού Λιμανιού, όπου θα πραγματοποιείται το φεστιβάλ, θα λειτουργούν περίπτερα με όλα τα είδη κινεζικού φαγητού προς πώληση.

Το Πολιτιστικό Κινέζικο Φεστιβάλ πραγματοποιείται για πρώτη φορά, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μέσα από τη γνωριμία των 2 λαών. Η επιλογή της Λεμεσού για τη διεξαγωγή του δεν ήταν τυχαία, αφού η πόλη συνδέεται εδώ και 25 χρόνια με μια από τις πιο ιστορικές πόλεις της Κίνας, τη Nanjing. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου, εκτός από τις μαγειρικές επιδείξεις, το κοινό θα απολαύσει και καλλιτεχνικές επιδείξεις από μουσικούς χορευτές και άλλους δεξιοτέχνες που έρχονται για πρώτη φορά στο νησί.

Δες περισσότερες πληροφορίες για το Φεστιβάλ εδώ.

1751