A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αυτά τα λαχταριστά burgers έρχονται μόνο για 3 ημέρες στη Λεμεσό!

Μια trendy καντίνα που έχει λατρέψει η Κύπρος, κάνει μια έκτακτη εμφάνιση στη Λεμεσό. Το The Potbelly έχει καταφέρει να κερδίσει τους καλοφαγάδες με λαχταριστές μερίδες γρήγορου φαγητού, από ζουμερά burgers με ιδιαίτερες σάλτσες, μέχρι wraps και ιδιαίτερες μερίδες κρεατικών με φανταστικές γαρνιτούρες.

Ξεκινώντας από τη Λάρνακα, η αλλιώτικη αυτή καντίνα έχει προκαλέσει αίσθηση, τόσο με τους μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που προτείνει, όσο και με τη νεανική της εικόνα. Με αφορμή το νέο, μεγάλο φεστιβάλ που θα φιλοξενήσει η Λεμεσός, το The Potbelly έρχεται στην πόλη για να «στρατοπεδεύσει» στο χώρο του Ποταμού Γερμασόγειας για όλη τη διάρκεια της μουσικής αυτής διοργάνωσης.

Έτσι, το μενού του The Potbelly θα αποτελεί μια από τις γευστικές επιλογές για όσους θα επιλέξουν να διασκεδάσουν με δυνατούς, χορευτικούς ρυθμούς στο Loud Music Festival στις 21, 22 και 23 Ιουλίου. Βέβαια, καθώς το φεστιβάλ προσφέρει ελεύθερη είσοδο σε όλους, όσοι βρεθούν στη Λεμεσό κατά το τριήμερο αυτό, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση χωρίς περιορισμούς. Καλή όρεξη, λοιπόν!

Δες περισσότερα για το Loud Music Festival εδώ.

swipe gallery


6950