A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αργυρό μετάλλιο φέρνει ξανά στην Κύπρο ο Παύλος Κοντίδης!

Με το δεξί μπήκε η νέα χρονιά για τον Λεμεσιανό Ολυμπιονίκη, Παύλο Κοντίδη. Μία νέα επιτυχία ήρθε να διαδεχθεί την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στην Μελβούρνη της Αυστραλίας τον Δεκέμβριο, καθώς 1 ακόμη μετάλλιο προστέθηκε στην συλλογή του αθλητή. 

Τη δεύτερη θέση στο βάθρο κατέκτησε ο Κοντίδης στο παγκόσμιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Μαϊάμι. Ο αθλητής αγωνίστηκε στην κατηγορία Laser μαζί με άλλους σπουδαίους αθλητές της ιστιοπλοΐας από όλο τον κόσμο. Στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο αθλητής ανάρτησε φωτογραφίες από την απονομή, ποζάροντας με το αργυρό του μετάλλιο και δηλώνοντας χαρούμενος για την επιτυχία του.

Ιδιαίτερα περήφανος δηλώνει και ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού (ΝΟΛ) για το δικό του παιδί και τις απανωτές του επιτυχίες. Με τη σειρά της, η Κυπριακή Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΚΙΟ), με δημοσίευση στην σελίδα της στο Facebook συγχαίρει τον ολυμπιονίκη για τη νέα του επιτυχία. Το χρυσό μετάλλιο της διοργάνωσης κέρδισε ο Γάλλος Jean Baptiste Bernaz, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Βρετανός Lorenzo Brando Chiavarini.

swipe gallery


402