A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Απίθανες εικόνες από τη γιορτινή φωταγώγηση του κέντρου της Λεμεσού!

Σε απόλυτα γιορτινή ατμόσφαιρα κινείται το κέντρο της Λεμεσού από τις αρχές Δεκεμβρίου, μετά τη φωταγώγηση του λαμπερού, χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και του φωτεινού διακόσμου της οδού Ανεξαρτησίας. Με τη φαντασμαγορική άφιξη του Άη Βασίλη στο έλκηθρο, μουσική, χορούς και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, μικροί και μεγάλη πήρα την πρώτη γεύση από το πνεύμα των ημερών.

Το όμορφο αυτό σκηνικό θα πλαισιώνει όλες τις όμορφες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί, μέχρι και το τέλος της γιορταστικής περιόδου. Το τρενάκι του Δήμου Λεμεσού θα πραγματοποιεί διαδρομές στη στολισμένη οδό Ανεξαρτησίας και στον πεζόδρομο Αγίου Ανδρέου, παρέα με γιορτινές μελωδίες, τις Κυριακές 10 και 17 Δεκεμβρίου, 11.00 π.μ. - 1.00 μ.μ. και 3.00 μ.μ. - 7.00 μ.μ.

Το Χριστουγεννιάτικο Εργαστήρι Τέχνης και Χειροτεχνίας στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου θα υποδέχεται τους μικρούς επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι και τα Χριστούγεννα. Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, 4.00 μ.μ. - 8.00 μ.μ., το εργαστήρι θα κατασκευάζει κηροπηγίων από λευκό πηλό, το Σάββατο, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 4.00 μ.μ. - 8.00 μ.μ. θα κατασκευάζει ημερολόγια, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ το θέμα θα είναι η φάτνη, ενώ θα ακολουθήσει ζωγραφική σε βότσαλα το απόγευμα. Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, 4.00 μ.μ. - 8.00 μ.μ. τα παιδιά κατασκευάζουν ψηφιδωτά, το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, 10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. κοσμήματα και την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ., μαθαίνουν τα μυστικά της φωτογραφίας.

Στη διάρκεια των ημερών αυτών, θα διεξάγονται μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, τόσο στην πλατεία, όσο και στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο. 

swipe gallery

1622