A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ανθισμένα ποδήλατα και όμορφες παρουσίες στον παραλιακό της Λεμεσού!

Το Κυπρο – Ρωσικό Φεστιβάλ, μια από τις μεγαλύτερες πολιτιστικές συναντήσεις της Λεμεσού, αλλά και της Κύπρου, συνεχίζει για δωδέκατη χρονιά να εκπλήσσει με εντυπωσιακά σόου και πρωτότυπες εκδηλώσεις. Φέτος, ο θεσμός φιλοξενεί μια νέα ιδέα, παρουσιάζοντας την παρέλαση κυριών σε ποδήλατο.

Η παρέλαση, που διοργανώνεται από την ΕΤΑΛ, σε συνεργασία με την Etalon Etiquette Club, τη Nextbike Cyprus και το BikeStore Cy, πραγματοποιείται κατά τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ. Στην παρέλαση συμμετέχουν γυναίκες με ποδήλατα στολισμένα με λουλούδια, υπογραμμίζοντας ότι η μετακίνηση με εναλλακτικά μέσα μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη πινελιά χρώματος στην πόλη και να αναδείξει τη θηλυκότητά τους.

Οποιαδήποτε κυρία ή κορίτσι μπορεί να συμμετέχει με το στολισμένο ποδήλατό της, ενώ η Next Bike θα διαθέσει στολισμένα ποδήλατα για τις ενδιαφερόμενες που δε θα έχουν δικό τους. Τα κορίτσια κάτω των 12 ετών θα πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα. Η διαδρομή των 7 χλμ θα ξεκινήσει από το Δημοτικό Κήπο, όπου πραγματοποιείται το Κυπρο – Ρωσικό Φεστιβάλ, και θα κατευθυνθεί στην παραλία Δασούδι. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δωρεάν είναι η είσοδος και σε όλες τις εκδηλώσεις του Κυπρο - Ρωσικού Φεστιβάλ, που αρχίζουν το απόγευμα του Σαββάτου,10/6, με κορυφαία στιγμή τη συναυλία του Hovig με τους Vegas, το βράδυ της Κυριακής. Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Δες περισσότερες πληροφορίες για την παρέλαση με ποδήλατα εδώ.

4424