A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ανοίγει η νέα, μοντέρνα αίθουσα επιβατών στο λιμάνι Λεμεσού!

Ο νέος, μοντέρνος τερματικός σταθμός που θα υποδέχεται τα μεγαλύτερα εν ενεργεία κρουαζιερόπλοια θα λειτουργήσει εντός των επόμενων εβδομάδων στο Λιμάνι Λεμεσού. Ο σταθμός έκτασης 7000 τ.μ. θα λειτουργεί σε 24ωρη βάση υπό τη διαχείριση της DP World, η οποία διαχειρίζεται επίσης τον τερματικό στη Mina Rushid στο Dubai και στην Quinquela Martin στην Αργεντινή.

Η Λεμεσός, ένας από τους κυριότερους προορισμούς για κρουαζιερόπλοια στη Μεσόγειο, έχει τη δυνατότητα να γίνει το πρώτο λιμάνι που χρησιμοποιούν τα σκάφη που περνούν από τη διώρυγα του Σουέζ. Σχεδόν 6 μήνες μετά την ανάληψη καθηκόντων στο λιμάνι, η DP World επεκτείνει τις δραστηριότητές της και, σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή Charles Meaby, θα προχωρήσει και με τη δημιουργία νέων ευκαιριών απασχόλησης.

Οι προοπτικές ανάπτυξης του τερματικού του λιμανιού στο κομμάτι της υποδοχής επιβατικών πλοίων φαίνεται να ευνοούνται και από τη μικρή απόσταση από τα 2 αεροδρόμια της Κύπρου. Οι ήπιες καιρικές συνθήκες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, η  πολιτιστική κληρονομιά, οι ευκαιρίες για εκδηλώσεις και εκδρομές αποτελούν επίσης προσόντα του συγκεκριμένου λιμανιού.

swipe gallery


4611