A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Άνοιξε τα φτερά της επίσημα η Cyprus Airways!

Η Cyprus Airways έχει ξεκινήσει και επίσημα την πρώτη φάση της λειτουργίας της, την 1 Ιουνίου με την πτήση CY1011, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Πούλκοβο στην Αγία Πετρούπολη. Κατά την επιστροφή του αεροσκάφους Airbus A319 στο Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας στις 2 Ιουνίου, τηρήθηκε το έθιμο υποδοχής νέων αερογραμμών με τη δημιουργία υδάτινης αψίδας.

Σε λιγότερο από 1 χρόνο από την εξαγορά της από την Charlie Airlines Ltd, για δεκαετή χρήση της εμπορικής επωνυμίας Cyprus Airways, η εταιρεία πραγματοποιεί την πρώτη της πτήση. Σε δεύτερη φάση, η Cyprus Airways, θα ανακοινώσει μέσα στους επόμενους μήνες, ένα αναθεωρημένο και διευρυμένο πτητικό πλάνο, που θα μπει σε εφαρμογή το Μάρτιο του 2018. Μέχρι τότε, η εταιρεία θα πραγματοποιεί πτήσεις σε 5 προορισμούς.

Η θερμή ανταπόκριση του κοινού στην έναρξη της λειτουργίας της νέας εταιρείας άφησε ικανοποιημένα τα στελέχη της, που, όπως τόνισε ο επικεφαλής, Γιώργος Μαυροκώστας, έχουν βάλει στόχο να προσφέρουν ακόμα περισσότερες ξεκούραστες και ευχάριστες πτήσεις. Από την πλευρά της, η Hermes Airports στηρίζει και προσβλέπει στις προσπάθειες για διεύρυνση και ανάπτυξη της συνδεσιμότητας της χώρας με διεθνείς προορισμούς.

Η εταιρεία διατηρεί δωρεάν τηλεφωνικό αριθμό επικοινωνίας 8000 8111 ή +357 24 00 00 53 (από το εξωτερικό). 

swipe gallery


7227