A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ανακαλύπτοντας ξανά το παγωτό – ξυλάκι στη Λεμεσό!

Κάπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90, το παγωτό ξυλάκι είχε αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα δημοφιλές. Γευστικοί συνδυασμοί με επικάλυψη σοκολάτας σε διάφορες γεύσεις εντυπωσίαζαν τους πάντες. Στη Λεμεσό του 2017, ανακαλύπτεις ξανά το παγωτό ξυλάκι στη χειροποίητη, βιολογική και πολύχρωμη εκδοχή του.

Πλάι σε εκλεκτό και αρωματικό καφέ, στο Uluwuatu στην οδό Ανεξαρτησίας, ο Ανδρέας φτιάχνει παγωτό ξυλάκι δικής του έμπνευσης, σε ευφάνταστους συνδυασμούς χρωμάτων και αρωμάτων. Η υπέροχη, βελούδινη κρέμα συνοδεύεται από γεύσεις φρούτων (πορτοκάλι, φράουλα, λάιμ κ.α.), όπως επίσης και από αγαπημένη σοκολάτα και μπισκότο και σε εκπλήσσει ευχάριστα.

Ακόμα πιο ιδιαίτερο κάνει το παγωτό η χρήση βιολογικού γάλακτος για την παρασκευή του, όπως επίσης και η ξεχωριστή προσέγγιση στη διακόσμηση. Με έντονα χρώματα, εντυπωσιακά σχήματα και ακόμα και σχέδια λουλουδιών στην επιφάνειά του, αυτό το παγωτό πέρα από γεύση μπορεί να σου προσφέρει μερικές όμορφες στιγμές, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις αργά – αργά.

swipe gallery


6048