A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ανακάλυψε στη Λεμεσό το αιωρούμενο κρεβάτι που κάνει τα όνειρα πραγματικότητα!

Ονειροπαγίδες έχουμε δει όλοι κάπου. Είναι αυτές οι στρογγυλές κατασκευές με στοιχεία που παραπέμπουν στις ινδιάνικες φυλές, που χρησιμοποιούνται είτε ως διακοσμητικά χώρου ή – για όσους ακολουθούν την ινδιάνικη φιλοσοφία – ως «συλλέκτες» κακών ονείρων. Στην Κύπρο, η ονειροπαγίδα έγινε κρεβάτι και φαίνεται πως το συγκεκριμένο κρεβάτι παράγει το ίδιο μόνο καλά όνειρα.

Η Στέφανη είναι η νεαρή σχεδιάστρια που κατασκευάζει τα κρεβάτια – ονειροπαγίδες. Με την ευκαιρία του διημέρου Mind, Body and Spirit στο St. Raphael Resort στη Λεμεσό, το αιωρούμενο αυτό κρεβάτι στήθηκε δίπλα στη θάλασσα της πόλης, κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο, και κατάφερε να γίνει ατραξιόν για μικρούς και μεγάλους. Η στρογγυλή κατασκευή, με πλέγμα από σχοινί για βάση του στρώματος, κρέμεται από 4 μεταλλικούς πασσάλους, οι οποίοι σχηματίζουν κώνο, δημιουργώντας ένα κρεβάτι κυριολεκτικά στον αέρα.

Το κρεβάτι αυτό, με τη φυσική ταλάντωση που προκαλεί το βάρος του σώματος πάνω του, ακολουθεί μια απαλή κίνηση για 2 – 3 λεπτά, αφού κάποιος ξαπλώσει σε αυτό. Είναι τόσα λεπτά, όσα χρειάζονται για να χαλαρώσει κανείς απόλυτα και να αφεθεί σε ένα γλυκό ύπνο. Το κρεβάτι αυτό, σύμφωνα με τη σχεδιάστρια, είναι κατάλληλο για όσους υποφέρουν από αϋπνία, νευρικότητα ή διάσπαση προσοχής, αλλά ακόμα και για εγκύους και λεχώνες που προσπαθούν να ανακουφιστούν από την καταπόνηση της εγκυμοσύνης. Η κατασκευή μπορεί να δεχθεί έως και 450 kg βάρος.

Δες εδώ πως μπορείς να επισκεφθείς την έκθεση Mind, Body and Spirit Festival στη Λεμεσό και να δοκιμάσεις τον ύπνο στο dream catcher bed.

swipe gallery


12223