A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

29 Σεπτεμβρίου: Άλλη μια μέρα γιορτής για τη Λεμεσό

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρα Ναυτιλίας την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ΚΝΕ) διοργανώνει την «Εβδομάδα της Θάλασσας» για την προώθηση της Κυπριακής Ναυτιλίας, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού μέσω διαφόρων εκδηλώσεων καθ 'όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, συμπεριλαμβανομένης και της Ναυτιλιακής Έκθεσης.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή καθημερινά από το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, έως και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, με δωρεάν είσοδο προς το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στο νέο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο της Αρχής Λιμένων Κύπρου που βρίσκεται στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Λιμανιού.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικά καταπληκτικά εκθέματα, συμπεριλαμβανομένων πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, αντικείμενα, μοντέλα πλοίων, χάρτες, καταπληκτικές φωτογραφίες, στολές και άλλα αναμνηστικά ναυτιλιακά αντικείμενα από ιδιωτικές συλλογές των εταιρειών μελών της ΚΝΕ, τα οποία παραχωρήθηκαν για τους σκοπούς της έκθεσης. Ναυτιλία δεν είναι μόνο τα πλοία!!!

«Ένα Όνειρο, Μια Ευχή»

Την  ευγνωμοσύνη του προς το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και τα μέλη του εκφράζει ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» για τη στήριξή του, αφού στα πλαίσια της εβδομάδας Ναυτιλίας και των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και φιλανθρωπικό τουρνουά beach volley στο οποίο θα συμμετάσχουν εταιρείες / μέλη του επιμελητηρίου. Μέρος των καθαρών εσόδων θα δοθούν στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο, Μια Ευχή» για την πραγματοποίηση των ευχών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία.

Ναυτιλία = Λεμεσός

Από πολύ νωρίς, από το 1963, η Κύπρος έχει αναγνωρίσει την πολιτική, οικονομική και κοινωνική σπουδαιότητα και σημασία της ναυτιλίας προσελκύοντας στο νησί αρκετούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα. Η Κύπρος και εν συνεπεία η Λεμεσός, εξελίχθηκε σε ένα πλήρες ανεπτυγμένο ναυτιλιακό κέντρο που συνδυάζει μια σημαία κύρους και αξιοπιστίας και μια εγχώρια ναυτιλιακή βιομηχανία φημισμένη για τις αρίστης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει, όπως και τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας.

swipe gallery

818