A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

All About Limassol: 1 χρόνο μετά, τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!

Μόλις 1 χρόνο μετά την επίσημη παρουσίασή του στο κοινό, τον Ιούλιο του 2016, στο ξενοδοχείο Four Seasons, το All About Limassol έχει να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα, με ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, βαδίζοντας στα πρότυπα οδηγών μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και του κόσμου, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις συνειδήσεις του κόσμου, προτείνοντας κάτι ολότελα καινούριο, που φιλοδοξεί να καλύψει ένα μεγάλο κενό σε ό,τι αφορά την προβολή της Λεμεσού και την ανάδειξη της ταυτότητάς της.

Μέσα σε αυτό το χρόνο λειτουργίας του, το All About Limassol έχει ήδη προσφέρει πολλά στην πόλη μας, η οποία εξελίσσεται (ανάμεσα σε όλα τα άλλα) και στον εξαιρετικά σημαντικό τομέα της προβολής και προώθησης της εικόνας της, πρωτοπορώντας για ακόμη μία φορά. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι η Λεμεσός είναι η 1η πόλη στην Κύπρο που έχει αποκτήσει Επίσημο Οδηγό Πόλης, ένα Project δημιούργημα του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού.

Το All About Limassol έχει καταφέρει να σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο της θεματολογίας του, τον αριθμό των επισκεπτών που το προτιμούν καθημερινά, την αλληλεπίδρασή με τους χρήστες των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, όπως επίσης και τις συνεργασίες που συνάπτει με σημαντικούς οργανισμούς, εταιρείες και φορείς. Με τη μέχρι στιγμής πορεία του, το Project έδειξε ότι μπορεί να αναπτύσσεται συνεχώς, κάτι που μαρτυρά τις μεγάλες προοπτικές που ανοίγονται μπροστά, άρα κατά συνέπεια τα μεγάλα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η πόλη μας από τη λειτουργία του.

Οι άξονες ανάπτυξης

 1. Θεματολογία: Εκατοντάδες ενημερωτικά άρθρα, αφιερώματα και συνεντεύξεις ανέβηκαν στο Portal, όλα σε ελληνικά – αγγλικά, εμπλουτισμένα με πρωτότυπο φωτογραφικό υλικό και videos που παράγουν ειδικά για το Project αυτό αξιόλογοι επαγγελματίες. Κάθε μήνα δημιουργούνται νέες θεματικές ενότητες και κατηγορίες, όπως Εκδηλώσεις, Αξιοθέατα, Εκκλησίες/Μοναστήρια, Δραστηριότητες, Διαμονή, Επιχειρηματικότητα στη Λεμεσό, Διασκέδαση, Φαγητό, Νέες Αφίξεις, Ύπαιθρος, Χωριά, Μονοπάτια της Φύσης, Κατασκηνωτικοί Χώροι, Ιστορικές Αναμνήσεις, Νέα της πόλης, Συνεντεύξεις Προσωπικοτήτων και Ανθρώπων της πόλης κ.α.
   
 2. Αριθμός Επισκεπτών: Η καθημερινή ανάπτυξη της θεματολογίας με ποιοτικό υλικό, έχει ως αποτέλεσμα το αυξανόμενο δέσιμο του κόσμου με το All About Limassol,  που πρακτικά μεταφράζεται σε συνεχή αύξηση της επισκεψιμότητας. Μέσα σε μόλις 1 χρόνο ο αριθμός των ατόμων που χρησιμοποιούν τον Οδηγό έχει τριπλασιαστεί, φτάνοντας κατά μέσο όρο κάθε μήνα τους 85,000 Unique Users (επίσημα νούμερα από Google Analytics). Δηλαδή, κάθε μήνα, πέραν των 85 χιλιάδων ξεχωριστών ατόμων (από Κύπρο και εξωτερικό) ενημερώνονται για την πόλη και επαρχία και τις μοναδικές επιλογές που προσφέρουν από τον Επίσημο Οδηγό της Λεμεσού.

  Μέσω του All About Limassol, ο κόσμος μαθαίνει γιατί η αυτή η πόλη είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για διαμονή και για επενδύσεις και γιατί είναι ένας πολύ ελκυστικός προορισμός για τουρισμό, διασκέδαση και αναψυχή. Με απλά λόγια, το συγκεκριμένο Project, ως ο Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού, δεν είναι απλώς μία ιστοσελίδα που ενημερώνει τον κόσμο, αλλά ένα Project που στηρίζει άμεσα και την οικονομία της πόλης, αναδεικνύοντας τα προτερήματά της, ώστε να προσελκύει το ενδιαφέρον όλο και περισσότερων ανθρώπων που την εμπιστεύονται ως επιλογή είτε για επιχειρήσεις, είτε για αναψυχή, με όλα τα θετικά συνεπακόλουθα που έχει αυτό για όλους.

 3. Διαδραστικότητα με τους χρήστες (Social Media): Η απήχηση του All About Limassol στον κόσμο φαίνεται έντονα και στα social media, με μεγάλη διαδραστικότητα σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram, Twitter, YouTube. Ενδεικτικά, τα επίσημα pages του All About Limassol στα social media ξεπερνούν τους 50,000 followers, με εκατοντάδες σχόλια στα διάφορα θέματα που αναρτώνται καθημερινά.

  Τα σχόλια προέρχονται από άτομα όλων των ηλικιών, ντόπιους και ξένους, καθώς και άτομα που διαμένουν εκτός Λεμεσού και εκτός Κύπρου. Αυτή η διαδραστικότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει καθαρά την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το All About Limassol, αφού πολλοί εκφράζουν γραπτώς, ανοιχτά και δημόσια τον ενθουσιασμό τους, για τα καινούρια πράγματα και τις κρυμμένες ομορφιές που μαθαίνουν για την πόλη και επαρχία της Λεμεσού.
   
 4. Συνεργασίες: Από την αρχή της πορείας του, έχει ξεχωρίσει ως Project για την επαγγελματική δουλειά που επιτελείται, όπως και τη σημαντική προσφορά του στη Λεμεσό, αλλά κυρίως έχει αναγνωριστεί η μεγάλη του δυναμική και η επιτυχία του στον κόσμο. Αυτό μεταφράστηκε σε συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες και οργανισμούς, όπως για παράδειγμα Cyta, Limassol Marina, RCB, Petrolina, Metaquotes, Green Energy Group κ.α.

  Παράλληλα, ο Οδηγός τυγχάνει της στήριξης όλων των επίσημων οργανισμών της πόλης όπως ΤΕΠΑΚ, Αρχής Λιμένων, Δήμων, καθώς και του ΚΟΤ, αναπτύσσοντας όλο και πιο στενή συνεργασία μαζί τους. Με την καθημερινή του παρουσία, το All About Limassol αποδεικνύει ότι είναι αντάξιο της αναγνώρισης από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, που έχουν να κερδίσουν πολλά από τη σωστή προβολή της πόλης. Την ίδια στιγμή, η ανταπόκριση του κόσμου, αποδεικνύει με πόσο ενθουσιασμό (τόσο οι ντόπιοι, όσο και οι ξένοι), υποδέχονται αυτή τη θετική, όμορφη και ξεχωριστή εικόνα της Λεμεσού που για πρώτη φορά αναδεικνύεται οργανωμένα, συντονισμένα και πρωτίστως αξιόπιστα.

  Για πρώτη φορά η πόλη μας προβάλλει με τόσο μοναδικό τρόπο τα πλεονεκτήματά της. Με επαγγελματισμό και σκληρή δουλειά, η Λεμεσός συγκροτεί την εικόνα εκείνη που θα την κάνει ολοένα και πιο ελκυστική για τους ξένους, αλλά – κυρίως – μια εικόνα που θα κάνει όλους εμάς του Λεμεσιανούς ακόμη πιο περήφανους για τον τόπο μας.

swipe gallery


493