A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Άλγεβρα μπαρ: Το νέο στέκι της Λεμεσού μας μαθαίνει ότι στα υπόγεια είναι η θέα!

Καμιά φορά, όταν περπατάς με το βλέμμα χαμηλά, ανακαλύπτεις θησαυρούς. Από τα τέλη του 2016, το υπόγειο του παλιού, πετρόκτιστου σπιτιού στην πάροδο της Κιτίου Κυπριανού, στο κέντρο της παλιάς πόλης, μεταμορφώθηκε σε ένα ζεστό «καταφύγιο» για όσους αγαπούν τις προσεγμένες γεύσεις και την καλή, ελληνική μουσική.

Το Άλγεβρα μπαρ, λοιπόν, έβαλε σκοπό να μας κάνει να αγαπήσουμε τα… μαθηματικά μέσα από πολύ απλές εξισώσεις: ατμόσφαιρα + διαλεχτά πιάτα + αγαπημένες μουσικές = εγγυημένη διασκέδαση. Φροντίζοντας όλες τις λεπτομέρειες ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο πνεύμα αυτού του «μπαρ χωρίς βιτρίνα», όπως το ήθελαν οι εμπνευστές του, όλα του τα στοιχεία – από το φωτισμό μέχρι τα έπιπλα – ετοιμάστηκαν για να στηρίξουν ακριβώς το concept αυτό.

Το νέο μπαράκι στο κέντρο της πόλης έχει γίνει αγαπημένο στέκι για ποτό και φαγητό με πιάτα από ελληνική "fusion" κουζίνα, καθημερινά μέχρι τις 23:00. Από Δευτέρα έως Παρασκευή, μάλιστα, με το ποτό σου στις ώρες 18:00 - 21:00, απολαμβάνεις και δωρεάν τσιμπήματα. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα μετά τις 21:00, ο Φάνης Κρίγκος αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές, ενώ τις Κυριακές μετά τις 18:00 ο Dj Πανίκος Καρπέτας δίνει το ρυθμό με τις δικές του ξεχωριστές προτάσεις.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα περνάς από τη γωνία Αγίου Νεοφύτου & Κιτίου Κυπριανού, κράτα το βλέμμα χαμηλά και δε θα χάσεις…

Τηλέφωνο: 25 828 282

swipe gallery


13781