A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGS







Υπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Αέρας από Broadway και Νέα Υόρκη στη Λεμεσό με West Side Story!

Το θρυλικό έργο, που περιγράφει τις συγκρούσεις των συμμοριών νεαρών με διαφορετική καταγωγή στους δρόμους της Νέα Υόρκης του 1950, φιλοξενείται στη σκηνή της πολυχρηστικής αίθουσας του Heritage Private School. Με πολλή μουσική, τραγούδι και χορό, η πόλη μπαίνει σε ρυθμούς Broadway, χάριν στο ταλέντο των νεαρών καλλιτεχνών του σχολείου.

Η ιστορία 2 ερωτευμένων νέων από αντίθετους κόσμους παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή το 1957, ενώ η παγκόσμια επιτυχία ήρθε το 1961 με τη μεταφορά της στην ομώνυμη κινηματογραφική ταινία, West Side Story. Η ταινία προτάθηκε για 11 βραβεία Όσκαρ και έλαβε τα 10, εκ των οποίων το 1 ήταν για το Β’ Πρωταγωνιστικό ρόλο του Ελληνοαμερικανού George Chakiris, με το ρόλο του Bernardo.

Η Μαρία από το Πουέρτο Ρίκο και ο Τόνυ από τις ΗΠΑ γνωρίζονται σε κάποιο πάρτι, ερωτεύονται αμέσως, όμως είναι αναγκασμένοι να ξεπεράσουν τα κοινωνικά εμπόδια που προκύπτουν από την καταγωγή και τον περίγυρό τους. Συμμορίες, κυνηγητό από την αστυνομία, αγωνία και περιπέτεια δένουν με αγαπημένες μελωδίες όπως το «I feel pretty» και το «Αμέρικα». Για 3 βραδιές η φαντασμαγορική αυτή παραγωγή, προσκαλεί το κοινό της Λεμεσού να ζήσει στιγμές musical το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση εδώ.

2605