A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

5 φωταγωγημένα σημεία της Λεμεσού, φέρνουν τα Χριστούγεννα πιο κοντά!

Χιλιάδες λαμπάκια,, σε διάφορα χρώματα, σχήματα και μεγέθη, πάνω σε τοίχους ή δέντρα, γύρω από παράθυρα ή πάνω από περάσματα, έχουν δημιουργήσει σε διάφορα σημεία της πόλης πανέμορφες χριστουγεννιάτικες γωνιές. Κάνοντας μια βόλτα, με τα πόδια ή με το αυτοκίνητο, καταλαβαίνεις ότι πετυχαίνουν το σκοπό τους, αφού σε βάζουν αμέσως σε γιορτινή διάθεση.

Σε 24 φωτογραφίες μπορείς να πάρεις μια ιδέα από 5 υπέροχα φωταγωγημένα σημεία, από τη μια άκρη της Λεμεσού, μέχρι την άλλη, που φέρνουν τα Χριστούγεννα όλο και πιο κοντά με το σκηνικό που φιλοξενούν. Ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα, πελώριες «κουρτίνες» από λαμπάκια, πολύχρωμα αστέρια, συνθέτουν εικόνες που δε χορταίνεις να τις βλέπεις και αλλάζουν συνολικά το πρόσωπο της πόλης.

Από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου και την οδό Ανεξαρτησίας, που αποτελεί τον πυρήνα των γιορτινών εκδηλώσεων της Λεμεσού, μέχρι τη Μαρίνα Λεμεσού, την πλατεία των δίδυμων πύργων του Olympic Residence, το ιδιαίτερο The Pearl και το επιβλητικό Four Seasons, οι διακοσμήσεις συναγωνίζονται για το πιο λαμπερό σκηνικό, με νικητή πάντα την ίδια τη Λεμεσό.

swipe gallery

1847