A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

3 ανήσυχοι νεαροί βρέθηκαν στην ταράτσα του Porto Bello με τη Γοργόνα...

Αυτοί οι ανήσυχοι νεαροί βρέθηκαν να κάνουν παρέα στη Γοργόνα της Λεμεσού. Όχι, δεν ψάχνουν το Μέγα Αλέξανδρο, ούτε τους μάγεψε το… «τραγούδι» της. Και σίγουρα δεν βρέθηκαν σε κίνδυνο, ακόμα κι αν το ύψος είναι μεγάλο, ακόμα κι αν ο μύθος της Γοργόνας έχει συνδεθεί με ριψοκίνδυνες περιπλανήσεις.

Οι 3 νεαροί αποτελούν κομμάτι μιας ακόμα μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης στην πόλη, η οποία επιλέγει την πλατεία του Παλιού Λιμανιού για τη διεξαγωγή της. Το Aphrodite Games, μετά από ένα φαντασμαγορικό τριήμερο το 2016, επιστρέφει φέτος για ακόμα περισσότερες στιγμές έντασης, αδρεναλίνης, ενθουσιασμού και ιδρώτα.

Οι 3 κινηματογραφιστές, έχοντας λάβει τις σχετικές άδειες για να μπορούν να τραβήξουν πλάνα για το προωθητικό βίντεο του Aphrodite Games, απόλαυσαν μοναδική θέα. Η γοργόνα «επιβλέπει» όλο το χώρο του Παλιού Λιμανιού από το κτίριο του Porto Bello, στο οποίο θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές για τα αγωνίσματα cross fit της διοργάνωσης, για τις 22 – 24 Σεπτεμβρίου 2017. Έτσι, το εντυπωσιακό έργο του γλύπτη Φίλιππου Γιαπάνη, βρίσκει τη θέση του στο προωθητικό υλικό που ετοιμάζει η ομάδα των Aphrodite Games.

Πάρε μια ιδέα από όσα έγιναν στο πλαίσιο των αγώνων το 2016 και κάνε όρεξη για φέτος το Σεπτέμβρη:

7741