A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

14 Φλεβάρη: Ποιες είναι οι επιλογές σου για την πιο ερωτική νύχτα του χρόνου;

Κόκκινα τριαντάφυλλα, λούτρινα αρκουδάκια, ρομαντικά δείπνα με κεριά είναι μερικά από τα πράγματα που έρχονται στο μυαλό των περισσοτέρων, όταν ηχούν στα αυτιά τους οι λέξεις «Άγιος Βαλεντίνος». Για μερικούς, είναι μία μέρα που περιμένουν με ανυπομονησία και για μερικούς άλλους, απλά μία μέρα όπως οι υπόλοιπες.

Εάν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία και ακόμα ψάχνεις το ιδανικό μέρος για να γιορτάσεις τη βραδιά με το άλλο σου μισό, έχεις την επιλογή να απολαύσεις ζωντανή μουσική στο πευκόδασος του Τροόδους ή να παρακολουθήσεις ρώσικη όπερα. Οι λάτρεις των γεύσεων έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μπουφέ από κινέζικη και ιαπωνική κουζίνα, σε μια ρομαντική ατμόσφαιρα.

Για εσένα, πάλι, που είσαι μόνος και ακόμη ψάχνεσαι, μην στεναχωριέσαι. Δεν είναι μόνο ερωτευμένα ζευγαράκια που θα κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης απόψε, καθώς υπάρχουν και πολλοί αδέσμευτοι εκεί έξω. Μπορεί η φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να είναι η τυχερή σου και ο φτερωτός άγγελος να σε χτυπήσει με το βέλος του πισώπλατα, καθώς εσύ πίνεις το ποτό σου στο μπαρ μαζί με φίλους.   

Δες όλες τις εκδηλώσεις εδώ. 

1569