A CITY FULL OF FEELINGS A CITY FULL OF FEELINGSΥπό την αιγίδα:
Συνεργάτες - Χορηγοί

Ο Οκτώβριος στη Λεμεσό ανήκει στα παιδιά

Σε μια πόλη που σφύζει από ζωή και οι μέρες του Φθινοπώρου έχουν κάτι από τη γλύκα της Άνοιξης, γονείς και παιδιά έχουν την ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί με διασκέδαση για όλα τα γούστα. Η Λεμεσός επιστρατεύει τα θέατρα, τους ανοιχτούς και δημόσιους χώρους της για να προσφέρει ευκαιρίες για παιχνίδι, ενημέρωση, ψυχαγωγία και αναμνήσεις που φέρνουν το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου, Μόλος Λεμεσού
Φεστιβάλ Περιβάλλοντος και ανακύκλωσης

Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, μουσική, διασκέδαση, αθλήματα (για το μυαλό και το σώμα), εκπλήξεις, ενημέρωση και δημιουργία. Όλα κάτω από το Σαββατιάτικο ήλιο, δίπλα στο γαλάζιο της θάλασσας της Λεμεσού.
Το Φεστιβάλ της Greendot που πραγματοποιείται με τη συνεργασία των τοπικών αρχών, έβαλε στόχο η ενημέρωση για το περιβάλλον και την ανακύκλωση να γίνει για πρώτη φορά τόσο διασκεδαστική!

Κυριακή, 16 και 23 Οκτωβρίου, Λανίτειο Λύκειο
Θεατρική παράσταση «Η Κουταλού»

Η παιδική σκηνή Θέατρο Βεστιάριο του Γιάννη Σπανού, παρουσιάζει ένα έργο ευχάριστο, κωμικό και μαγικό μαζί, όλο χρώματα, παραμύθι που υπόσχεται να μεταφέρει μικρούς και μεγάλους στον χαρούμενο μαγικό κόσμο της καλής μας Κουταλούς. Εκεί, ένας χρυσός, πανέμορφος βασιλιάς ζει στο παλάτι ανάμεσα στους τεράστιους του καθρέφτες, από χρυσό και ασήμι που έχουν ανθρώπινη μιλιά, όμως ο ίδιος ποτές δε χαμογελά… Και η περιπέτεια αρχινά!

Παραστάσεις στις 11:00 και 16:00

Σάββατο 22 Οκτωβρίου, Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ)
Αγώνας δρόμου 1 χλμ

Ο αγώνας 10 χλμ «Μάριος Αγαθαγγέλου» που διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα «Λεμέσια» στο Φυτίδειο Αθλητικό Κέντρο (ΓΣΟ) στις 4 μ.μ. το απόγευμα του Σαββάτου, έχει προβλέψει ειδική διαδρομή για παιδιά, τα οποία θα τρέξουν στην απόσταση του 1 χλμ ώστε να ενθαρρυνθεί έτσι η συμμετοχή τους στη διοργάνωση.

Κυριακή 23 και 30 Οκτωβρίου, θέατρο Ριάλτο
Χοροθέατρο «Jakatoumba
»

To Jakatoumba, ένα διαδραστικό χοροθέατρο της Λίας Χαράκη για παιδιά και όλη την οικογένεια, έχει ως κεντρικούς άξονες την αξία της ελεύθερης έκφρασης, την ανεκτικότητα στη διαφορετικότητα και τη μαγεία της περιπέτειας.
Η μικρή Υακίνθη, αφού ανοίξει το τελευταίο δώρο των γενεθλίων της που είναι ένα μικρόφωνο, είναι πολύ ντροπαλή για να το χρησιμοποιήσει. Στο όνειρο της θα βρεθεί σε μία ηχο-χώρα, όπου οι διάφοροι χαρακτήρες μιλούν τη δική τους ιδιαίτερη γλώσσα. Με την ενεργό συμμετοχή του κοινού, στο τέλος θα ανακαλύψει τον δικό της τρόπο έκφρασης.

Παραστάσεις στις 11:00 και 16:00

swipe gallery

5754